Connect with us

6 SECRETE pentru a-ți face FOSTUL iubit să se ÎNTOARCĂ la tine

LIFESTYLE

6 SECRETE pentru a-ți face FOSTUL iubit să se ÎNTOARCĂ la tine

6 SECRETE pentru a-ți face FOSTUL iubit să se ÎNTOARCĂ la tine

Sigur ți-ai dorit la un moment dat să îți recucerești fostul iubit. Iată cum poți face acest lucru cu cea mai mare ușurință!

 

Înainte să treci la acţiune, trebuie să te gândeşti bine de ce îl vrei pe fostul iubit din nou în viaţa ta- pentru că îl iubeşti sau doar pentru că nu îl poţi avea? Sau poate pur şi simplu pentru că nu vrei să fii singură? V-aţi despărţit pentru că v[ certaţi mereu, era agresiv şi te jignea? Ar trebui să cântăreşti toate aspectele şi să te hotărăşti dacă merită cu adevărat să te împaci cu el.

Dacă v-aţi despărţit de curând, nu îl hărţui!

Dacă relaţia voastră s-a încheiat doar de puţin timp, ar trebui să îl laşi de tot în pace. Dacă îl urmăreşti, îl bombardezi cu mesaje sau mailuri şi îi scrii pe Facebook, nu vei face decât să îl enervezi.

Acest tip de abordare depinde totuşi şi de ce fel de persoană este ex-ul tău. Dacă el crede că “dispariţia” ta este un semn că nu îţi este deloc dor de el sau că nu îi simţi lipsa, atunci să “dispari” complet nu este cea mai bună soluţie.

Trebuie să redevii acea persoană de care ex-ul tău s-a îndrăgostit

Nu uită că el s-a îndrăgostit de tine pentru că se simţea bine în compania ta. Gândeşte-te ce s-a schimbat pe parcursul relaţiei voastre şi adu-ţi aminte ce aprecia el mai mult la tine. Scapă de obiceiurile proaste pe care le-ai căpătat pe parcursul relaţiei. Fii veselă şi prietenoasă. Dacă îţi vrei ex-ul înapoi, îţi trebuie multă energie pozitivă.

Alege-ţi cuvintele cu atenţie

Nu încerca să îl recucereşti cu o atitudine de persoană disperată. Disperarea nu duce la nimic bun. Trebuie să înţelegi că, deşi a vrut să vă despărţiţi, ex-ul tău încă mai are sentimente pentru tine. Este foarte important să îţi alegi bine cuvintele în discuţia cu el.

Nu fi disperată şi fii încrezătoare în forţele tale. Dacă aveţi un limbaj al vostru, cu expresii pe care le foloseaţi pe vremea când eraţi împreună, acum este momentul să le foloseşti din nou. În felul acesta îi dai de înţeles fostului că între voi este o legătură specială şi o comunicare deosebită.

Păstrează legătura cu el

Gândeşte-te bine înainte să ştergi numerele lui de telefon, să îi dai “delete” de pe messenger şi facebook. S-ar putea să ai totuşi nevoie de contactele lui. După ce durerea şi tristeţea trec, poate îţi doreşti să mai ieşi cu el la o întâlnire amicală.

Îngrijeşte-te

Dacă ai observat că ţi-ai cam neglijat look-ul de când v-aţi despărţit, atunci ia măsuri rapide. Bărbaţilor nu le plac femeile neîngijite. Trebuie să arăţi bine şi să îl faci să te regrete.

Lasă-l pe el să vină la tine!

Nu te arunca în brațele lui în cazul în care îţi dă semne de împăcare. Dacă respecţi sfaturile de mai sus, va veni el singur la tine. Oamenii veseli, încrezători, îngrijiţi şi optimişti nu au cum să nu reuşească.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus