Connect with us

7 lucruri pe care orice FEMEIE adevărată trebuie să facă pentru BĂRBATUL ei! Prea multe REFUZĂ să facă numărul 2!

LIFESTYLE

7 lucruri pe care orice FEMEIE adevărată trebuie să facă pentru BĂRBATUL ei! Prea multe REFUZĂ să facă numărul 2!

7 lucruri pe care orice FEMEIE adevărată trebuie să facă pentru BĂRBATUL ei! Prea multe REFUZĂ să facă numărul 2!

Bărbații nu sunt chiar șaa de ușor de mulțumit precum ne așteptam. Au și ei nevoie de atenție și de afecțiune. Învață aceste 7 trucuri și orice bărbat va fi nebun după tine.

lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă într-o relaţie

Oricât de mare şi de sincercă ar fi dragostea unei femei, aceasta nu-l va schimba niciodată pe bărbatul de lângă ea. Multe femei pornesc la drum într-o relaţie gândindu-se că, prin dragostea şi afecţiunea lor, vor reuşi să-şi schimbe partenerul. Ele sunt conştiente de defectele lui sau de principiile de viață care îi deosebesc, dar cred că dragostea va deveni o forţă modelatoare care va elimina toate defectele din relație. O asemenea atitudine care, în cel mai sigur mod va duce la nereuşită, va atrage după sine frustrare şi dezamăgire.

Mereu vorbim despre lucrurile pe care le vor femeile de la partenerii lor – această listă nu se termină niciodată. Dar te-ai întrebat vreodată ce vor băieţii într-o relaţie? Care sunt aşteptările lor?

Iată o lista de sfaturi despre lucrurile pe care iubitul tău le aşteaptă de la tine, care sigur îl vor face fericit dacă le aplici cu isteţime.

1. Laudă-l

Doamnelor, apreciaţi-vă şi lăudaţi-vă bărbatul. Spuneţi-i ce vi se pare atractiv la el şi faceți-i complimente pentru cum arată, deciziile pe care le ia şi abilitățile de iubit pe care le are.

2. Respectă-i spaţiul personal

Lasă-l să respire. Așa cum și tu ai nevoie de intimitate, și el va avea nevoie ca și intimitatea lui să fie respectată. Dă-i timp liber pentru a umbla cu băieţii. Va fi mult mai fericit fiindcă va vedea că ai încredere în el şi vă va face legătura mai puternică.

3. Respectă-l

Respectul este una din modalităţile de a-ţi arăta dragostea. Încearcă să înţelegi ce contează pentru el şi să-i respecţi alegerile şi deciziile.

4. Acordă atenție laturii intime

E cunoscut faptul că femeile formează legături prin comunicare, iar bărbaţii prin relații intime. Trebuie doar să înţelegi ce îl face să se simtă iubit și să îi acorzi cât mai mult dintre lucrurile pe care și le dorește.

5. Intimitate emoţională

Bărbaţii se deschid în timp, odată ce simt că poţi să te descurci cu ei în momentele lor cele mai rele. Ei nu reușesc să se deschidă la fel de repede ca femeile. Trebuie să se simtă liberi să-ţi împărtăşească îndoielile şi grijile. Oferă-i toată răbdarea din lume și fă-l să înțeleagă că ești alături de el.

6. Atingeri fizice

Bărbații pot să fie făcuți fericiți cu mare ușurință prin gesturi mici. Doar atinge-i gâtul sau părul când e ocupat făcând ceva şi vei vedea că va fi fericit.

7. Fă-l să se simtă în siguranţă

Fetelor, ştiţi că prietenii voştri se simt siguri atunci când îi lăsaţi să iasă noaptea cu prietenii şi nu îi sunaţi din oră în oră să-i verificaţi? Dacă există acest gen de siguranţă între voi, nimic nu vă va despărţi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus