Connect with us

8 SEMNE că partenerul începe să se ÎNDRĂGOSTEASCĂ de o altă PERSOANĂ

Uncategorized

8 SEMNE că partenerul începe să se ÎNDRĂGOSTEASCĂ de o altă PERSOANĂ

Din când în când, iubitul tău s-ar putea să se comporte diferit, dintr-o mulțime de motive. O explicație ar putea fi faptul că are o pasiune pentru altcineva.
Dacă persoana respectivă ar putea să simtă la fel pentru el și nu e vorba de vreo vedetă la care nu poate ajunge, s-ar putea să aveți probleme.
Ca să nu fii luată pe nepregătite, iată câteva semne care ar putea sugera că partenerul se gândește să te înșele sau că îi place de altcineva:

1. Îi acordă unei alte femei foarte multă atenție

Acesta este unul dintre cele mai evidente semne – asta dacă nu există vreun alt motiv pentru care iubitul tău să vorbească mereu cu o altă femeie superbă. Poate că încearcă intenționat să discute cât mai des cu ea.

2. Nu vrea să îi vezi telefonul

Dacă se ferește de tine și nu vrea să îi vezi telefonul, înseamnă că are acolo ceva ce nu ar vrea ca tu să știi. A vorbit cu vreo fată atrăgătoare pe care a întâlnit-o la sală? A vorbit cu vreo fostă iubită? Cine știe? Tu sigur nu, pentru că nu te lasă să te apropii de telefon.

3. E mult prea agitat

Poate că are o pasiune pentru altcineva și se teme că vei descoperi asta. Dacă sare în sus de fiecare dată când menționezi ceva legat de o anumită persoană, s-ar putea să ascundă niște emoții care ție nu-ți vor face prea mare plăcere.

4. Face mai puțin contact vizual cu tine

Dacă are sentimente pentru altcineva, s-ar putea să se simtă vinovat, iar vina aceasta să-l împiedice să se uite în ochii tăi. Poate că nu vrea să îl privești în ochi ca să nu îți dai seama de adevăr. O modalitate (prostească) de a evita asta ar fi purtarea ochelarilor de soare.

5. Îl prinzi privind mereu aceeași fată

Poate că e o prietenă comună de-a voastră, o chelneriță frumoasă sau antrenoarea de fitness – oricare ar fi cazul, dacă se uită foarte des la ea în persoană sau dacă îi urmărește profilurile de pe rețelele de socializare, privirea s-ar putea să nu fie una tare inocentă.

6. Nu mai pare așa îndrăgostit de tine

Dacă simți că nu mai primești la fel de multă afecțiune ca înainte, s-ar putea ca aceasta să fie îndreptată spre altcineva. Poate că ar trebui să te îmbraci mai atrăgător sau să încerci să reaprinzi pasiunea dintre voi doi.

7. E foarte defensiv

Dacă iubitul tău are schimbări de dispoziție de parcă ar fi la ciclu, poate că e frustrat din punct de vedere emoțional pentru că îi place de altcineva. Dacă e așa, nu numai că trebuie să-și reprime dorința, ci și să o ascundă de tine. Toate aceste probleme emoționale au prețul lor. Combină frustrarea, vina și tensiunea și vei obține un bărbat gata să explodeze din cauza celor mai mărunte lucruri.

8. Tinde să acorde constant atenție altor persoane

Dacă iubitul tău nu mai este complet fidel relației voastre și tinde să acorde cu ușurință atenție oricăror altor fete care îi ies în față, înseamnă că nu mai vede relația dintre voi cu aceeași importanță, așa că ar trebui să fii mai atentă la modul în care el reacționează.

Citește și 7 SEMNE că tu ești cea care își DISTRUGE relația! Numărul 3 îl ENERVEAZĂ pe partenerul tău!

Dacă relația ta nu funcționează, e nevoie să faci un pas în spate și să încerci să vezi care sunt cauzele. Nu e întotdeauna ușor să vezi care sunt problemele, mai ales când totul părea grozav la început. E normal să începi să te gândești că partenerul e responsabil pentru tot ceea ce e greșit – dar poate că nu e numai vina lor. Iată care sunt semnele care sugerează că îți sabotezi singură relația:

1. Continui să vorbești despre trecut

Nu e corect nici pentru tine nici pentru partener dacă tot readuci în discuție lucruri din trecut. Poate că încă te doare ceva ce s-a întâmplat mai de mult, dar nu vă veți rezolva problemele dacă vă certați pentru aceleași lucruri. În plus, scopul unei discuții nu e să vedeți cine câștigă, ci să scăpați de probleme.

2. Vrei ca totul să fie perfect

Atunci când te aștepți ca o relație să fie perfectă, trebuie să fii gata să fii dezamăgită. Nu ești perfectă și nici partenerul nu este, deci nici relația nu va fi. Iar acesta este un lucru bun. Dacă aveți multe certuri sau discuții nu ar trebui să crezi că relația voastră se destramă – din contră, aceasta devine mai puternică.

3. Nu ai trecut peste relațiile trecute

E greu să te concentrezi la relația din prezent atunci când o tot compari cu cele din trecut. E important să-ți amintești că iarba nu e mai verde pe cealaltă parte și că nicio relație nu seamănă cu alta. Poți privi înapoi spre trecut, dar nu poți trăi acolo.

4. Nu există un echilibru

Dacă nu depui același efort ca și celălalt, vei pune o presiune asupra relației. Trebuie să discutați despre ce vrei de la o relație, astfel încât să puteți găsi un echilibru sănătos. Nu e corect ca numai o persoană să muncească pentru ceva. Cu cât afli mai repede dacă ești fericită sau doar te mulțumești cu ceva care nu ți se pare suficient cu atât va fi mai bine.

5. Vorbești despre relația ta pe rețelele de socializare

Dacă folosești rețelele sociale pentru a da detalii despre relația ta sau pentru a te descărca după o ceartă, lucrurile se vor sfârși prost pentru amândoi. Dacă, atunci când ești furioasă, primul tău instinct e să iei telefonul ca să vorbești cu prietenele tale, întreabă-te cum te-ai simți tu dacă partenerul ar face același lucru.

6. Încerci să-ți schimbi partenerul

La începutul relației îți plăcea totul în legătură cu partenerul tău – sau cel puțin așa ai crezut. Acum, lucrurile care te atrăgeau te enervează. Nimic bun nu iese vreodată din încercarea de a schimba pe cineva. Nu e foarte probabil ca partenerul să se schimbe pentru tine și nu e corect să te aștepți să facă asta.

7. Nu-ți apreciezi partenerul

Atunci când ajungi să te simți confortabil cu cineva, s-ar putea să uiți să arăți recunoștință sau apreciere pentru tot ce face pentru tine, iar asta îl va face să se simtă că nu este apreciat. Partenerul nu îți poate citi mintea, așa că spune-i cum te simți.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus