Connect with us

7 SEMNE că te VREA dar îi este foarte FRICĂ de o relație! Nu îl ignora pe al 3-lea!

LIFESTYLE

7 SEMNE că te VREA dar îi este foarte FRICĂ de o relație! Nu îl ignora pe al 3-lea!

Îl placi. Te place. Vrei să ai o relație sănătoasă cu el, însă el nu vrea același lucru… și asta te doare. Nu e o situație în care să îți dorești să te afli. Atunci când el nu vrea să-și asume angajamentul în ciuda sentimentelor sale evidente pentru tine, inima ta se frânge în mii de bucăți.

Dacă nu ai fost niciodată în acest punct, ne bucurăm pentru tine. Dacă ești însă acum cu un om care te place, dar nu e dispus să-și asume angajamentul unei relații cu tine, iată câteva lucruri care semnalează că el încă nu e pregătit pentru o relație sănătoasă:

1. A fost rănit rău în trecut

De aceea spune că nu vrea să treacă iar prin durerea aceea îngrozitoare. Nu îți spune asta fiindcă se gândește că tu îi vei frânge inima, ci fiindcă te place, dar nu e gata să fie cu tine din cauza trecutului său dureros. Așteaptă să se vindece și să învețe să aibă din nou încredere.

2. Îți trimite semnale amestecate

Atunci când sunteți împreună, te face să te simți cea mai fericită femeie din lume. Atunci când nu mai sunteți împreună însă, el pare o altă persoană. Poate chiar să dispară pentru câteva zile, făcându-te să te întrebi dacă ai greșit cu ceva. Nu ai greșit. E confuz sau îi e teamă. Oricare ar fi motivele lui, nu da niciodată vina pe tine. Dacă el nu e pregătit pentru ceva serios, atunci las-o așa.

3. Nu i-ai întâlnit părinții

El face aluzii legate de a te lua cu el la un eveniment de familie pentru că vrea să te arate celorlalți, dar nu face asta niciodată. Asta se întâmplă deoarece poate crede că dacă te prezintă familiei, relația va trece la nivelul următor.

4. Vrea ca totul să rămână totul „lejer”

Ți-a spus vreodată că vrea să aveți în continuare o legătură „lejeră”? Probabil că te-ai întrebat la un moment dat ce mai înseamnă și asta. Uite care e adevărul – omul te place. Îi place compania ta și vrea să fie în jurul tău atunci când îi convine, dar nu e încă pregătit pentru „suntem împreună într-o relație”.

5. Nu-i pasă de etichete

Sau cel puțin nu e obsedat de ele așa ca tine. Pentru el contează că sunteți împreună și că sunteți fericiți cu ce aveți. Poate că nu te consideră iubita lui și el nu se consideră iubitul tău, dar asta nu înseamnă că nu te prețuiește. S-ar putea să nu fie pregătit pentru responsabilitățile serioase care vin odată cu anumite etichete.

6. Comunică în mod constant, apoi se distanțează

Dacă observi că se comportă așa, poți să fii sigură că ține la tine, dar e pur și simplu speriat. Fă-l să se simtă apreciat.

7. Te respinge și apoi te trage înapoi

Știe că nu te vrea decât pe tine, dar e speriat de angajamentele serioase.

Citește și 7 SEMNE că tu ești cea care își DISTRUGE relația! Numărul 3 îl ENERVEAZĂ pe partenerul tău!

Dacă relația ta nu funcționează, e nevoie să faci un pas în spate și să încerci să vezi care sunt cauzele. Nu e întotdeauna ușor să vezi care sunt problemele, mai ales când totul părea grozav la început. E normal să începi să te gândești că partenerul e responsabil pentru tot ceea ce e greșit – dar poate că nu e numai vina lor. Iată care sunt semnele care sugerează că îți sabotezi singură relația:

1. Continui să vorbești despre trecut

Nu e corect nici pentru tine nici pentru partener dacă tot readuci în discuție lucruri din trecut. Poate că încă te doare ceva ce s-a întâmplat mai de mult, dar nu vă veți rezolva problemele dacă vă certați pentru aceleași lucruri. În plus, scopul unei discuții nu e să vedeți cine câștigă, ci să scăpați de probleme.

2. Vrei ca totul să fie perfect

Atunci când te aștepți ca o relație să fie perfectă, trebuie să fii gata să fii dezamăgită. Nu ești perfectă și nici partenerul nu este, deci nici relația nu va fi. Iar acesta este un lucru bun. Dacă aveți multe certuri sau discuții nu ar trebui să crezi că relația voastră se destramă – din contră, aceasta devine mai puternică.

3. Nu ai trecut peste relațiile trecute

E greu să te concentrezi la relația din prezent atunci când o tot compari cu cele din trecut. E important să-ți amintești că iarba nu e mai verde pe cealaltă parte și că nicio relație nu seamănă cu alta. Poți privi înapoi spre trecut, dar nu poți trăi acolo.

4. Nu există un echilibru

Dacă nu depui același efort ca și celălalt, vei pune o presiune asupra relației. Trebuie să discutați despre ce vrei de la o relație, astfel încât să puteți găsi un echilibru sănătos. Nu e corect ca numai o persoană să muncească pentru ceva. Cu cât afli mai repede dacă ești fericită sau doar te mulțumești cu ceva care nu ți se pare suficient cu atât va fi mai bine.

5. Vorbești despre relația ta pe rețelele de socializare

Dacă folosești rețelele sociale pentru a da detalii despre relația ta sau pentru a te descărca după o ceartă, lucrurile se vor sfârși prost pentru amândoi. Dacă, atunci când ești furioasă, primul tău instinct e să iei telefonul ca să vorbești cu prietenele tale, întreabă-te cum te-ai simți tu dacă partenerul ar face același lucru.

6. Încerci să-ți schimbi partenerul

La începutul relației îți plăcea totul în legătură cu partenerul tău – sau cel puțin așa ai crezut. Acum, lucrurile care te atrăgeau te enervează. Nimic bun nu iese vreodată din încercarea de a schimba pe cineva. Nu e foarte probabil ca partenerul să se schimbe pentru tine și nu e corect să te aștepți să facă asta.

7. Nu-ți apreciezi partenerul

Atunci când ajungi să te simți confortabil cu cineva, s-ar putea să uiți să arăți recunoștință sau apreciere pentru tot ce face pentru tine, iar asta îl va face să se simtă că nu este apreciat. Partenerul nu îți poate citi mintea, așa că spune-i cum te simți.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus