Connect with us

20 de fotografii cu oameni care își riscă viața pentru a face o poză

LIFESTYLE

20 de fotografii cu oameni care își riscă viața pentru a face o poză

Nu reușesc sub nicio formă să înțeleg curajul unora de a reuși să ajungă la înălțimi fantastice. Desigur, știu că unii oameni sunt dependenți de adrenalină pură și că ar fi dispuși să își riște viața pentru aceste senzații tari. Însă experiența devine cu atât mai interesantă în momentul în care reușești să imortalizezi momentele trăite la granița dintre viață și moarte.

În ultima vreme, oamenii au început să se întreacă între ei pentru a reuși să surprindă cele mai riscante momente în astfel de imagini. Indiferent că vorbim aici despre sportivi de performanță, alpiniști experimentați, adolescenți curajoși sau oameni curioși care vor să încerce să își depășească limitele, persoanele prezente în aceste imagini au reușit să ne surprindă în cele mai interesante dar înspăimântătoare moduri cu putință.

1. Exploratul râurilor și lacurilor cu barca poate să fie o activitate extrem de interesantă și de antrenantă pe care să o faceți alături de prietenii voștri. Poate însă nu ar trebui să vă opriți să vă odihniți pe marginea unei cascade de zeci de metri.

2. Bungee jumping-ul este un sport extrem de interesant și de plin de adrenalină, însă probabil nu ar trebui să fie practicat niciodată într-un mediu care nu este 100% securizat.

3. Oare ce poate să îți ofere o senzație mai mare de libertate decât să te dai în leagăn deasupra unui gol enorm de aer?

4. Cu siguranță aceasta este o poză care ar strânge multe like-uri pe rețelele de socializare, însă probabil că foarte puține persoane ar putea să dea dovadă de siguranța și echilibrul acestei fete.

5. Această imagine ne prezintă evidenta luptă a omului contra naturii!

6. Urcatul pe clădiri cât mai înalte a devenit un adevărat sport în rândul tinerilor și adolescenților, însă acesta este extrem de riscant.

7. Nici nu vrem să ne gândim ce s-ar întâmpla dacă acest țurțure s-ar sparge!

8. Oare cum reușesc să găsească liniștea și relaxarea de a citi în astfel de condiții?

9. Oare este la fel să stai pe marginea unui zid de stâncă cum este și să stai pe un scaun? Nu credem…

10. Voi v-ați asuma riscul de a sta pe o stâncă ce se poate prăbuși în absolut orice moment?

11. Pentru dragoste, facem orice! Se pare că acești doi îndrăgostiți au hotărât să petreacă un moment romantic la o mare înălțime.

12. Aceasta este cea mai periculoasă potecă din lume, fiind confecționată doar din lemn, trecătorii putând să se ajute de lanțuri pentru a avansa și a nu cădea în gol.

13. Indiferent de cât de mare este pasiunea acestui băiat pentru adrenalină, cu siguranță își riscă viața!

14. Acest exercițiu de echilibru este admirabil, însă nu putem decât să ne întrebăm cum a ajuns acolo și cum se va da jos…

15. Și în acest caz, nu putem decât să ne bucurăm de imaginea acestui echilibrist, și să sperăm că nu își va pierde concentrarea.

16. Când ne uităm la acest băiat nu putem decât să ne gândim că ar trebui să meargă la școală sau să își facă temele, nu să stea atârnat de clădiri.

17. Indiferent de cât de mare este pasiunea oamenilor pentru ciclism, cel mai probabil nu ar trebui să te lași în baza a două roți atunci când trebuie să străbați o margine de stâncă.

18. Sporturile de iarnă sunt unele dintre cele mai populare și mai iubite sporturi din lume, însă se pare că cei din imagine duc skiatul la un alt nivel.

19. Oare ce senzație ai atunci când te trezești dimineața și deschizi cortul pentru a te trezi la câteva sute de metri altitudine?

20. Probabil că nimic nu se compară cu a face mișcarea de dimineață pe o stâncă, la o astfel de înălțime.

 

 

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus