Connect with us

10 lucruri pe care bărbații nu le observă niciodată la o femeie

Uncategorized

10 lucruri pe care bărbații nu le observă niciodată la o femeie

Se spune foarte des că bărbații nu sunt atenți sau că nu reușesc să observe lucruri. Ei bine, acest lucru este complet adevărat în anumite direcții. Iată care sunt principalele lucruri pe care bărbații nu le observă sau le trec întotdeauna cu vederea când vine vorba despre femei.

1. Pantofii noi

Având în vedere faptul că majoritatea bărbaților cumpără una sau două perechi de încălțăminte în același timp și le poartă așa cum sunt, rupte și inutilizabile, este de înțeles că nu se concentrează prea mult asupra acestui aspect nici atunci când vine vorba despre tine.

2. Ce geantă ai

La fel ca în cazul pantofilor, nu acordă prea multă atenție genții pe care porți. Indiferent dacă este vorba de un designer sau de o geantă normală de la mall, majoritatea bărbaților se gândesc la genți ca fiind doar o varietate a pungilor.

3. O nouă tunsoare

Cu excepția cazului în care i-o indicați în mod clar, un bărbat nu va vedea niciodată că te-ai tuns. Ar putea totuși să spună că observă ceva diferit în modul în care arăți, dar nu te baza prea tare pe acest lucru.

4. Faptul că ești neepilată

Este foarte important pentru femei să fie întotdeauna perfect epilate, însă acesta este un detaliu pe care bărbații îl observă foarte rar. Chiar dacă îl vor observa, este foarte posibil să îl treacă extrem de repede cu vederea.

5. Vergeturile

Noi femeile suntem mereu conștiente de imperfecțiunile noastre, iar vergeturile intră și ele în această categorie, mai ales pentru că este foarte greu să scăpăm de ele. Din fericire, bărbații nu le observă sau, chiar dacă își dau seama că sunt acolo, nu au nimic împotriva lor.

6. O nouă nuanță de ruj

Rujul este un produs folosit în general doar de femei. Astfel, chiar dacă noua voastră nuanță de ruj vă va face să păreți mai sexy sau mai atrăgătoare și va observa și el acest lucru, este foarte posibil să nu reușească să își dea seama care este de fapt schimbarea.

7. Firele de păr pe hainele tale

Dacă ai un animal de companie care lasă păr sau pur și simplu îți cade ție părul mai mult, probabil știi deja că a avea fire de păr pe haine poate să fie extrem de enervant pentru o femeie. Ei bine, bărbații nu vor observa niciodată acest lucru la tine. Nu îl vor observa nici la ei, astfel că este foarte posibil să îl prinzi ușor când a fost cu altă femeie.

8. Burtica

Faptul că abdomenul tău nu este complet plat este un lucru pe care cu siguranță iubitul tău îl va ignora în totalitate. Acum nu ar trebui să te simți încurajată să iei foarte mult în greutate, ci să nu îți faci griji pentru micile imperfecțiuni.

9. Nu porți machiaj

Deși femeile cred că acest lucru este imposibil, un bărbat adesea nu poate spune dacă ești machiată sau nu. Deși mulți bărbați au fost acuzați de minciună în legătură cu fapt, este chiar adevărat! Și dacă reușești să fii la fel de atrăgătoare pentru el chiar și fără machiaj, înseamnă că el crede că ești cu adevărat frumoasă!

10. Nu ai părul curat

Exceptând situația în care părul tău arată deplorabil, faptul că nu te-ai spălat pe păr de câteva zile nu va fi niciodată observat de un bărbat.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus