Connect with us

Uite unde am ales sa-mi fac ziua si ce pregatiri presupune evenimentul

ADELINA

Uite unde am ales sa-mi fac ziua si ce pregatiri presupune evenimentul

Dragi prieteni,

Sper că rândurile mele vă regăsesc sănătoși, fericiți și cu mulți bani în cont! ?
Eu, ii mulțumesc lui Dumnezeu, sunt în febra pregătirilor pentru a întâmpina cum se cuvine vârsta de 32 de ani. Am tot stat și m-am gândit, alături de Virgil, dacă să dau o petrecere de pomină sau să plecăm în vacanță pe 2 Februarie, ziua în care împlinesc 32 de ani.
Și am ținut cont de faptul că de ziua mea vreau să-mi distrez și prietenii dragi pe care îi am, unii de o viață întreagă, alții de câțiva ani, iar astfel s-a votat sa fie mare petrecere. Pentru mine toți sunt speciali și dragi, și mă bucur enorm când mă gândesc că vin cu drag să se distreze alături de mine și în cinstea anilor mei. Este un sentiment tare plăcut să vezi cum sute de oameni petrec alături de și pentru tine.
Am spus sute pentru că și de data aceasta estimez că vor fi in jur de 150-200 de prieteni lângă mine.
Locația mi-am dorit să fie una elegantă, primitoare, spațioasă și cu mâncare delicioasă. Dar mai ales, să mi se permită redecorarea completă a sălii. Nu pentru ca n-ar fi una potrivită, ci din simplul fapt că eu întotdeauna am o altfel de viziune asupra evenimentelor pe care le organizez și îmi doresc să prindă o notă de poveste, să facă totul parte dintr-o singură temă și coloristică. Decorul, mesele, aranjamentele, scena, luminile, tacâmurile, meniurile, lumânările, aranjamentele pe mese, candy-bar-ul, photo-corner-ul, absolut toate să aibă o legatură între ele și cu povestea din capul meu.
Și cum mie îmi place să rămân fidelă oamenilor de serviciile cărora am fost mulțumită în trecut, am decis să mă întorc la Aristocrat Events Hall, unde întotdeauna sunt primită cu brațele deschise și totul arată așa cum îmi doresc.
Personalul este unul de calitate și n-aș avea ce să le reprosez: amabili, cu zâmbetul pe buze și dornici oricând să-ți stea la dispoziție. Când alegem o locație pentru un eveniment important, nu o alegem doar pentru aspectul ei, ci mai ales pentru serviciile și oamenii cu care vom intra în contact.
Probabil tot aici vom face și nunta când va fi cazul, dar până atunci vreau să vă mai povestesc puțin despre petrecerea de weekend-ul următor.

Evident că n-am putut sta liniștită și împreună cu fetele talentate de la By Lora Events am pus la cale un decor de vis pe care abia aștept să vi-l prezint.
Aceeași poveste. Schimbăm mesele, scaunele, redecorăm sala. Dumnezeu mi-a scos-o în cale pe Monica, o fată care este fix pe sufletul meu. Orice nebunie am în cap, ea mi-o transformă în realitate.

Astfel am preferat să iau aceeași firma pentru aranjamente și decor. De asta iubesc eu oamenii creativi și pe cei care nu-și impun limite. A acceptat din prima să reluăm colaborarea, dar mai ales pentru că decorul ei a primit atâtea laude la botezul micuței Baby Zeny. Totul a fost extrem de apreciat de toată lumea și am fost foarte fericiți pentru acest lucru.


Și uite așa ne-am pus noi pe treaba. Din nou schițe, tabele, calcule, măsuratori, toate în numai 3 săptămani. Nici n-aveam cum altfel, decât cu emoții, alergătură, agitație. Și printre toate pregătirile, am mai avut și câteva shooting-uri, evenimente, întalniri, plus un soț și un copil. Le-am făcut față cu brio.
Desigur că în afară de decorațiuni, mâncare, servire, lumini ambientale și ținute de gală, avem nevoie și de artiști care să întrețină atmosfera toată noaptea.
Am ales Taraful din Clejani pentru că Viorica alături de toți ai ei este super pricepută într-ale cântatului și nu numai, dar și formația Pindu alături de Ansamblul Iholu din Constanța. Invitații mei merită o atmosferă de vis, așa că nu puteam să nu mă gândesc la fiecare detaliu în parte.
Abia aștept ziua de sâmbătă să ne distrăm pe cinste și să vă arăt poze de la petrecere. Revin să va prezint și ținuta mea de sâmbătă. Încă n-am ales cu ce o să mă îmbrac. Încă sunt în căutare de ceva spectaculos. Cum o găsesc, promit să o vedeți și voi.
Vă pup si vă iubesc!
Ne revedem curând cu noutăți despre acest subiect, dar și cu alte povești frumoase.
Much Love!

1 Comment

1 Comment

  1. 23h Events

    mai 19, 2019 la 4:50 pm

    foarte frumos, felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus