Connect with us

Vrei sa slabesti? Uite un fruct care te va ajuta. Si eu am incercat

ADELINA

Vrei sa slabesti? Uite un fruct care te va ajuta. Si eu am incercat

Dragii mei,
fiecare dintre noi ne-am confruntat, intr-un moment sau altul al vietii noastre, cu o greutate nesatisfacatoare si cu lupta impotriva kilogramelor in plus. In situatia asta m-am aflat si eu candva. Insa nu de putine ori am ales cai complexe si poate chiar costisitoare in acest demers al pierderii in greutate. Lucrurile pot fi chiar mai simple, mai ales atunci cand kilogramele pe care ne dorim sa le pierdem nu au un numar atat de mare.
In trecut am tinut Dukan, am incercat dieta prin diversificare, iar dupa ce am dat nastere micutei mele, am recurs la #somodieta, dieta care chiar a dat rezultate uimitoare si pe care pot spune ca am lansat-o, vazand cat de mult m-a ajutat sa pierd cele 14 kilograme depuse in timpul sarcinii.
Desigur, tine de alegerea fiecaruia prin ce metoda doreste sa slabeasca. Ceea ce este foarte important inainte de toate este sa buletinul de analize, pentru ca pe internet se gasesc o multime de sfaturi si diete. Insa tu, cel care doresti sa slabesti, trebuie mai intai sa iti cunosti organismul si limitele, si mai ales sa stii cu exactitate la ce ar putea opune rezistenta si la ce ar putea ceda. Pe langa asta, oamenii care nu stau bine cu sanatatea pot avea grave probleme daca isi supun organismul unei diete drastice, care limiteaza sursele de proteine, carbohidrati, etc. Astfel, recomandarea mea catre voi este sa fiti la zi cu situatia voastra medicala, dupa care sa alegeti, eventual la indrumarea unui medic, dieta care vi se potriveste.
In speranta ca am punctat acest aspect destul de bine, astfel incat sa-l luati in considerare, vreau sa va spun ca inainte de fiecare sedinta foto sau eveniment important din viata mea, consum in cantitati destul de mari ananas.

Ananasul este un fruct extrem de bun pentru a “topi” grasimea si chiar te ajuta sa scapi de pofta de dulce.
Si nu ma refer la conserve din ananas, ci la fructul proaspat. Poate fi consumat in stare cruda, dar si trecut prin storcatorul de fructe pentru un savuros si racoritor suc natural-bogat in vitamine. Si in plus ananasul are un continut mare de apa.

Ananasul-bogat in vitamine: vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, dar si minerale si antioxidanti, cum ar fi magneziu, potasiu, beta-caroten, precum si fibre alimentare naturale.

Vitamina C stimuleaza metabolismul sa “munceasca” in procesul de slabire, astfel, consumat corect, acest fruct iti poate asigura o accelerare a modului tau de slabit. Ananasul mai contine si o enzima, esentiala in procesul de “topire” a grasimilor: bromelaina. Aceasta enzima transforma grasimile din alimentatie si tesutul adipos in energie, astfel incat vei fi mai energic si mai binedispus, slabind in acelasi timp.
Continutul ridicat de fibre naturale stimuleaza tranzitul intestinal, fortand organismul sa consume mai multa energie pentru digerarea ananasului, decat obtine din fructul propriu-zis – asa-zisele “calorii negative”.

Te-ai gandit vreodata de ce, cand esti trist, organismul tau iti cere dulciuri? Pentru ca hormonii responsabili cu starea ta de bine sunt “in concediu” sau mai rau, si-au dat demisia de ceva vreme si tu nici macar nu stiai asta.
Astfel, ananasul este cel care te ajuta sa revii la starea ta de fericire, deoarece contine triptofan care stimuleaza serotonina, hormonul cheie care te conduce catre starea de bine.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa mananci in mod constant ananas, pe langa cele 3 mese regulate si sanatoase. Daca simti nevoia de o gustare intre mese, tot ananasul te poate salva. Prin consumarea lui, organismul tau va elimina greutatea nedorita si chiar te va ajuta sa-ti intaresti fibra musculara, sa fii mai energic si sa scapi de tesutul adipos.
Dupa ora 19:00 este minunat daca poti sa-l consumi, mai ales atunci cand stomacul tau iti transmite o stare de foame. Daca iti este sete, poti sa savurezi paharul de suc natural din ananas. Repeta asta ori de cate ori simti nevoia de dulce. Restul meselor pot contine carne, legume, orez, insa niciodata carne cu orez, sau cartof cu paine si carne sau alte combinatii similare de alimente, ci la mese separate. Nu amesteca niciodata preparatele. Asta te va conduce in mod sigur la mai multe kilograme decat ai. Mesele curate si organizate sunt cele mai de succes in orice regim de viata sanatos.

In trecut am avut o perioada lunga de timp in care am slabit cu ananas si ma simteam excelent. Nu aveam senzatia de foame, ci ma simteam satula si foarte binedispusa in acelasi timp. Asadar, daca va doriti sa scapati de cateva kilograme, puteti sa incercati aceasta metoda care va ajuta in primul rand sa va pastrati sanatosi.
Nu uitati sa beti multa apa si sa faceti 30 de minute de miscare zi de zi pentru o stare excelenta.
Va pup

Succes!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus