Connect with us

Relatiile- le repari sau renunti?

LIFESTYLE

Relatiile- le repari sau renunti?

Societatea creeaza iluzia perfectiunii, pe care o poti avea atat in viata personala cat si in cea profesionala. Desi ne place sa spunem ca perfectiunea nu exista, pentru a motiva anumite nereusite care nu ne avantajeaza, tindem spre ea. Pentru a avea parte de un lucru cat mai aproape de perfectiune este nevoie de multa implicare si munca. Iar munca nu este doar in ceea ce priveste viata profesionala, ci si in relatiile interumane.

Oamenilor le este mai simplu sa semnaleze nereguli la cei din jur, in loc sa se analizeze si sa inceapa cu propria persoana, cand vine vorba de schimbari. Plecand de la aceasta ideea a perfectiunii, oamenii au tendinta sa fuga de probleme si sa considere ca atunci cand o relatie nu mai este fara cusur, cum s-a creat iluzia la inceput, aceasta isi pierde valoarea. Este oare asa?

Obstacolele pe care le intampina oamenii in cadrul unei relatii, daca cei implicati sunt maturi emotional, ii face sa aiba o legatura mai profunda, sa isi cunoasca mai bine reactiile iar pe viitor chiar sa le anticipeze, pentru a preintampina eventualele conflicte.

Exista tendinta de a fugi din situatii dificile, in ideea ca

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus