Connect with us

Cum sa stii daca o sa fie BUN LA PAT, inca de la prima intalnire

LIFESTYLE

Cum sa stii daca o sa fie BUN LA PAT, inca de la prima intalnire

Toate femeile isi doresc un barbat tandru, dar care sa fie puternic si cand vine vorba despre sex, astfel incat sa se simta protejate si sa poata pierde controlul. Compatibilitatea in pat tine de foarte multe aspecte, iar aceasta se poate imbunatati, pe masura ce avanseaza relatia, atata timp cat partenerii stiu sa comunice.

Sunt insa detalii pe care le poti observa la un barbat, care pot exprima felul in care acesta face sex. Iata la ce anume sa fii atenta, inca de la prima intalnire:

1. Limbajul corpului

Se estimeaza ca 93% din comunicarea umana se realizeaza prin limbajul corpului si tonul vocii, restul fiind din cuvinte. Cand vine vorba despre sex, iti poti da seama de foarte  multe aspecte, doar din limbajul corpului. Daca observi ca evita contactul vizual, ca pozitia corpului nu este naturala, este posibil sa nu fie un barbat foarte tandru. Exista totusi varianta sa fie doar timid. Analizeaza-l si la intalnirile ulterioare si observa daca se apropie de tine.

2. Felul in care arata

Este admirabil ca un barbat sa fie atent la felul in care arata, de la haine pana la igiena personala. Daca acorda insa o atentie exagerata aspectului fizic, poate chiar mai mult decat o femeie, exista riscul ca atunci cand vine vorba despre sex, sa fie genul de barbat care pune pe primul loc placerea personala si nu este atent la nevoile partenerei.

3. Felul in care comunica

Daca este un barbat empatic si atent in conversatiile pe care le aveti, exista sanse foarte mari sa fie atent si cand vine vorba despre sex. Daca este deschis si discuta chiar si acest subiect intim, cu atat mai bine. Este foarte important sa impartasiti ceea ce va place, ce va doriti din acest punct de vedere, inainte de a trece la fapte, deoarece oamenii sunt foarte diferiti si nu exista o reteta general valabila, cand vine vorba despre a face sex de calitate.

4. Felul in care saruta

In afara de cateva reguli pe care cu totii le stiti, exista niste detalii pe care le poti observa, atunci cand te saruta, ca sa-ti dai seama despre cat de compatibili sunteti in pat. Daca incepe sa te sarute usor si atent, daca iti raspunde ritmului pe care tu il dictezi si incearca sa te completeze atunci cand va sarutati, daca isi foloseste mainile intr-un mod tandru, nu doar cu tenta sexuala, sunt sanse mari sa fie un barbat foarte bun la pat. Daca simti o atractie foarte mare cand va sarutati, ai toata sansele sa ai parte de sex care sa te duca pe culmile placerii.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus