Connect with us

Cum stii ca esti langa PERSOANA POTRIVITA?

LIFESTYLE

Cum stii ca esti langa PERSOANA POTRIVITA?

Atunci cand esti la inceputul unei relatii, ai tendinta sa fii foarte entuziasmat si sa vezi doar calitatile persoanei de langa tine. Lucrurile care in mod normal te incomodeaza, la inceput ai puterea sa le ignori si le consideri neimportante. Pe masura ce trece timpul si relatia devine din ce in ce mai stabila, incepi sa fii mai atent la ceea ce iti doresti si mai putin la ceea ce ai apreciat la inceput la partener.

Exista situatii care te pun pe ganduri, cum ar fi intrebarile din partea celorlalti, precum: “ce are special partenerul tau, fata de celelalte persoane pe care le-ai cunoscut?, “ce anume te face sa crezi ca este persoana potrivita pentru tine?”, “esti sigur ca vrei sa-ti petreci tot restul vietii cu persoana cu care esti intr-o relatie?”.

Este nevoie de experienta, inteligenta emotionala si obiectivitate, pentru a-ti da seama daca esti langa persoana potrivita. EDA Magazine iti descrie cateva aspecte carora sa le acorzi atentie, pentru a lua decizia potrivita:

1. Analizeaza cat de multumit esti de relatie

Aceast pas este delicat pentru ca este destul de greu uneori sa fii sincer cu tine. Adevarul de cele mai multe ori este incomod. Pentru a-ti fi mai usor, gandeste-te la categorii precum sexul, situatia financiara, intimitatea emotionala, comunicarea, interesele comune etc. Daca observi ca in cele mai multe aspecte esti cu adevarat multumit, exista sanse foarte mari sa fii langa persoana potrivita.

2. Intreaba-te si raspunde-ti sincer: Ai fost mai fericit decat in prezent, in alte relatii?

Daca tanjesti dupa anumite aspecte din relatiile anterioare, clar este o problema. Este una sa apreciezi partile pozitive ale relatiilor pe care le-ai avut si sa nu te lasi absorbit de ranchiuna, dar este cu totul altceva sa te gandesti cu regret, ca si cum ai pierdut ceva ce in prezent nu mai poti sa obtii.

3. Afla ce te face fericit si ce anume poti sa schimbi la tine in acest sens

Pe cat este de dificil sa te cunosti foarte bine, pe atat este de important sa te straduiesti sa faci asta, in fiecare zi. Daca tu nu stii ce nevoi ai, cu atat mai putin o poate face partenerul. In momentul in care se instaleaza coerenta in gandurile si dorintele tale, atunci ai pornit spre implinirea ca si individ. Dupa ce ai reusit acest lucru, daca partenerul te completeaza si simti ca vine in intampinarea ta, in viata de zi cu zi, ca iti scoate in evidenta calitatile si iti tempereaza defectele, este posibil sa fii cu adevarat norocos.

sursa foto:Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus