Connect with us

3 exercitii pentru tonifierea rapida a bratelor

FASHION & BEAUTY

3 exercitii pentru tonifierea rapida a bratelor

Atunci cand vine vorba de silueta si ai zone pe care doresti sa le acoperi, exista diverse trucuri vestimentare care iti vin in ajutor. De la croiuri si materiale care iti avantajeaza formele, pana la dresuri modelatoare, fiecare femeie gaseste o modalitate de a arata bine. Cu toate acestea, mai ales cand vine vorba de rochii de seara, este foarte greu sa acoperi zona bratelor.

EDA Magazine iti arata ce exercitii poti sa faci chiar la tine acasa, pentru a scapa rapid de grasimea in exces si a-ti intari musculatura bratelor. Pentru realizarea lor ai nevoie de doua gantere de 1-3 kg, sau de doua sticle de 0.5l, cu nisip.

1. Miscari circulare ale bratelor

Stand cu picioarele departate pe sol, la nivelul umerilor, ridica bratele paralel cu solul, tinand greutatile in maini. Fa miscari circulare inainte, 20 de repetari si inapoi, alte 20 de repetari. Executa 3 serii. In cazul in care esti incepator, poti sa renunti la greutati.

Acest exercitiu iti lucreaza muschii spatelui, ai umerilor, biceps si triceps.

1

2. Ridicari ale bratelor

Stand cu picioarele departate pe sol si cu ganterele in maini, intinde bratele in fata, paralel cu solul si cu coatele putin indoite. Ridica bratele, pastrand pozitia, pana deasupra capului, apoi adu-le inapoi la nivelul soldurilor. Executa 3 serii, a cate 20 de repetari.

Acest exercitiu lucreaza muschii umerilor si triceps-ul

101187927

3.Extensii triceps

Cu picioarele departate pe sol, genunchii usor indoiti, ganterele in mana, intinde bratele in spate si ridica-le, pana cand gantere ajung mai sus de linia taliei. Executa 3 serii a cate 20 de repetari.

3

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus