Connect with us

Lucruri pe care ar trebui sa le faci, FARA REGRETE!

LIFESTYLE

Lucruri pe care ar trebui sa le faci, FARA REGRETE!

Una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor este aceea de a fi judecati de catre cei din jur. Deseori, acestia simt remuscari, pe baza preconceptiilor societatii.

Exista totusi multe lucruri in viata care iti ofera placere, pentru care merita sa nu ai regrete:

1. Deserturile

Decat sa fii obsedat cu numaratul caloriilor si cu cantaritul, in fiecare zi, mai bine bucura-te de micile placeri dulci. Nu trebuie sa te pedepsesti pentru fiecare desert pe care il mananci ocazional. Simplul obicei de a nu-ti interzice complet ceva, iti va aduce mai mult echilibru emotional.

2. Incheierea relatiilor disfunctionale

Sa fii obiectiv si sa nu dai vina pe ceilalti, pentru tot ceea ce ti se intampla, este o atitudine sanatoasa, care te face un om mai bun. Cu toate acestea, atunci cand simti ca persoana de langa tine nu este potrivita, nu e de condamnat sa ii pui capat relatiei. Chiar daca vei avea parte de reprosuri, din cauza frustrarilor creeate, nu inseamna ca trebuie sa primesti mai putin decat simti ca meriti.

3. Iesirea din zona de confort

In viata, poti sa regreti ceea ce ai facut, dar si ceea ce nu ai facut. Fiecare greseala poate fi o lectie, de aceea este bine sa iesi din zona de confort si sa actionezi. Mai mult decat atat, nu te mai gandi ca este rusinos sa fii vulnerabil. Deseori poate fi chiar sexy.

4. Sa nu pastrezi lucruri pentru ocazii speciale

Mai ales in cultura romaneasca, exista obiceiul de a pastra lucruri pentru ocazii speciale, de la haine, pana la vesela si alte obiecte pentru casa. Incearca sa te rasfeti chiar si in zilele obisnuite. Foloseste fata aceea de masa care iti place atat de mult si vesela pe care o scoateai de la pastrare doar de Paste si Craciun, imbraca zilnic hainele in care te simti cel mai bine.

5. Sa te faci de ras

Nu lasa teama de a te face de ras sa te impiedice sa te distrezi. Oamenii au tendinta sa judece aspru si nu tocmai dupa cele mai bune criterii. Du-te intr-un bar de karaoke, chiar daca nu ai talent, fara sa-ti pese de ce o sa spuna ceilalti, spune ceea ce gandesti si acorda-ti dreptul de a fi nesigur in actiunile tale. Cine este perfect?

6. Sa faci exact ceea ce iti place

Este sambata si pentru tine cel mai placut mod de a-ti petrece seara este sa stai in pat, sa mananci popcorn si sa te uiti la un film? Fa exact asta! Nu conteaza ca prietenii tai ies in club sau in restaurante de lux. Cel mai bun lucru este sa faci ceea ce te face fericit, fara sa-ti pese de ce spun ceilalti.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus