Connect with us

Cele mai neasteptate trucuri de frumusete, cu obiecte de pe biroul tau

FASHION & BEAUTY

Cele mai neasteptate trucuri de frumusete, cu obiecte de pe biroul tau

Sunt momente in viata ta, ca si femeie, cand ai nevoie de trucuri de frumusete, care sa te scoata din impas. Chiar daca ti-ai uitat trusa de machiaj, esti la serviciu si trebuie sa te retusezi, iata cum te poti salva, chiar cu obiectele de pe biroul tau.

1. Rola de scotch

Probabil ai mai folosit aceasta metoda, atunci cand ai vrut o linie de tus perfecta, dar exista si alta intrebuintare neasteptata: aceea pentru pielea descuamata! Din cauza deshidratarii, ti se intampla sa ai piele descuamata pe nas. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici banda de scotch pe zona respectiva, sa presezi cu degetele si sa tragi, asa cum faci cu benzile speciale pentru nas.

your-sticky-secret_100358

Pinterest

2. Gelul antibacterian

Acesta este foarte folositor atunci cand ai un cos foarte dureros. Aplica o cantitate mica de gel pe suprafata cosului si tapoteaza usor. Sterilizarea zonei ajuta la reducerea inflamatiei.

blemish-buster_100359

Pinterest

3. Servetelele de hartie

Cand nu ai pudra sau servetele speciale pentru fata, poti sa folosesti un servetel fin de hartie, pentru a matifia tenul. Tapoteaza usor fata, fara sa o stergi. Astfel, excesul de sebum este indepartat, iar machiajul ramane intact.

blot-away-shine_100360

Pinterest

4. Pasta corectoare

Daca ai manichiura french si tocmai ti-a sarit oja, cel mai simplu este sa folosesti corectorul. Aplica pe varful unghiei, asa cum o faci si cu oja. Nimeni nu va observa diferenta.

french-mani-fixer_100361

Pinterest

5. Agrafe de birou

Daca ai parul lung, cu siguranta ti s-a intamplat sa simti ca te incurca, mai ales in zilele aglomerate cand esti ingropat in hartii si rapoarte. Nu ai un elastic sau agrafe pentru par? Poti sa folosesti agrafele pentru hartie! Departeaza unul dintre capetele agrafei, pana formeaza un carlig si foloseste-o pentru a-ti prinde un coc.

makeshift-hairpin_100366

Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus