Connect with us

De ce iubitul tau NU mai vrea sa faceti sex?

LIFESTYLE

De ce iubitul tau NU mai vrea sa faceti sex?

Multe femei recunosc cu mana pe inima ca niciodata nu se panicheaza mai tare si nu isi pun mai multe intrebari decat atunci cand iubitul lor refuza sa faca dragoste cu ele. Cele mai tragice scenarii ni se desfasoara deja prin fata ochilor in momentul in care realizam ca “Da, se intampla, iubitul chiar prefera sa se uite la film/sa doarma in loc sa faceti dragoste!”. Panica vine, de fapt, din propria noastra nesiguranta, deoarece stim ca atunci cand nu vrem sa facem sex, noi, femeile, mintim: invocam dureri de cap, de spate, menstre fantoma si cine mai stie ce avand in spate un motiv serios pentru refuz pe care dorim sa il tinem pentru noi. Asadar, atunci cand iubitul ne refuza, banuim instant ca ascunde ceva.

Ei bine, putem rasufla usurate. De cele mai multe ori, motivele sunt foarte intemeiate, asadar:

  • Este obosit – dupa o zi de munca/sport/si alte activitati barbatesti, poate o bere si un meci par o optiune mult mai placuta pentru el, iar tu poti sa profiti de acest timp pentru tine si sa-ti faci manichiura…pana dormi. 🙂
  • S-ar putea sa fie stresat – sa aiba gandul la alte lucruri importante. De ce nu le discuta cu tine, atunci? Poate ca ar fi prea complicat de explicat si asta il oboseste si streseaza si mai mult, poate chiar nici el nu a inteles inca sursa problemei sau pur si simplu nu vrea sa te impovareze cu lucruri pe care nu le poti influenta in niciun fel!
  • Poate pentru ca este prea la indemana? Babratii, si nu numai, sunt programati sa isi doreasca mai mult lucrurile de care au parte mai rar. Poate din acest motiv ar prefera oricand o activitate noua in programul vostru in locul unei nopti fierbinti!

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus