Connect with us

Sunt SERUMURILE cu adevarat necesare?

FASHION & BEAUTY

Sunt SERUMURILE cu adevarat necesare?

Te intrebi si tu daca aceste formule chiar isi merita banii sau se poate trai foarte bine si fara? Multe dintre femeile care le-au incercat considera ca serumurile sunt doar un moft, un pas inutil in ritualul de ingrijire a pielii. In reliatate, insa, aceste formule intense numite generuc “serumuri” trateaza in mod activ problemele importante ale pielii. Serumurile au formule super-concentrate in ingrediente active, superioare cremelor de ingrijire, avand, astfel, capacitatea de a penetra pielea in profunzime, in mare datorita texturii lor elaborate, usor de absorbit. Te-am convins? Nici nu ne asteptam s-o facem noi, ci serumul care ti se potriveste. Foloseste-l dupa curatarea fetei (aplica si o lotiune tonica) si inainte sa aplici crema de zi sau de noapte. Cumpara-l intotdeauna cu crema de ingrijire, daca este disponibil, pentru a beneficia de eficienta inzecita a ingredientelor din formula.

Ce tipuri de serumuri sunt pe piata?

  1. Pentru ten gras – Acidul salicilic mentine excesul de sebum sub control si ofera o curatare profunda. Un ser pe baza complexului AHA Glycolic – poate reduce porii si ridurile fine .
  2. Anti rid – Peptidele sunt un ingredient cheie pentru a va mentine pielea tanara. Alegeti un serum super- concentrat, care poate patrunde ad

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus