Connect with us

Cum sa-ti faci prieteni mai usor?

LIFESTYLE

Cum sa-ti faci prieteni mai usor?

Relatiile puternice si adevarate pe care le avem cu alti oameni nu ne ajuta doar sa avem o dispozitie mai buna, dar studiile arata ca prietenia ne poate prelungi viata – ba chiar ne creste imunitatea si reduce la minimum riscul de depresie. Nu este usor sa legi prietenii durabile, dar sfaturile de mai jos te motiveaza sa te pui pe treaba!

1. Alege-ti o tinta! – Pare o strategie rece si calculata, dar chiar funtioneaza! Cand esti pusa in situatia de a interactiona cu un grup nou de oameni, propune-ti sa-ti faci 3 prieteni. Suna artificial, dar aceasta setare mentala te ajuta sa-ti schimbi comportamentul, sa-ti ajustezi reactiile astfel incat sa fii mai decshisa cu ceilalti!
2. Integreaza-te intr-un grup! – Alege-ti un hobby si apoi cauta un grup de oameni care sunt pasionati de acealasi lucru. Cel mai mare avantaj al aderarii la un grup este faptul ca aveti deja un interes comun, prin urmare, conversatiile vor curge deja mai usor.

3. Fii vizibila! – oricand ai sansa sa te vezi cu alti oameni, profita de ea! Onoreaza invitatiile la petreceri, opreste-te la biroul unei colege si fa-i un compliment, incearca lucruri noi, etc. Retelele de socializare pot conecta oamenii, insa doar in cazul in care ei fac efortul de a se vedea si fata in fata.

Pinterest

Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus