Connect with us

5 lectii ale oamenilor de succes

LIFESTYLE

5 lectii ale oamenilor de succes

Te uiti in jurul tau la oamenii care au succes si care se simt impliniti, dar poate te concentrezi doar pe ce au obtinut acestia, nu si pe cum au obtinut.

Iata cateva sfaturi, pentru o viata mai implinita si o stima de sine mai mare:

1. Teama de a esua te face sa te indoiesti mai mult, cand vine vorba de capacitatile tale. Cea mai buna metoda pentru a avea mai multa incredere in tine este sa faci exact acele lucruri de care iti este teama. Astfel, scapi de presiunea pe care o resimti, fugind de acel lucru.

2. Oamenii se raporteaza la succes sub forma de concept abstract, fara sa-l defineasca cu exactitate. Stabileste-ti niste teluri si afla ce anume te implineste ca individ. Reteta succesului altor persoane nu iti garanteaza si tie fericirea.

3. Nu fi prea dur cu tine! Chiar daca iti doresti sa te autodepasesti si sa te motivezi, nu te judeca foarte aspru, pentru fiecare nereusita. Perfectionismul nu este intotdeauna o calitate.

4. Prietenii empatici te ajuta in drumul spre succes. Analizeaza foarte bine si oamenii din cercul tau de prieteni.Nu mai accepta atitudinea ostila sau descurajatoare a celor din jur, ci alege sa iti petreci timpul doar cu oamenii care te critica constructiv, care iti vor binele si te sustin in ceea ce faci.

5. Construieste-ti un plan compus din teluri mici! Nu te raporta doar la un vis maret, fara sa te gandesti la etapele pe care inevitabil trebuie sa le parcurgi. Fa-ti un plan saptamanal, lunar, atat in activitatea profesionala, cat si unul legat de activitatile din timpul liber, si revizuieste-l, pentru a nu te demotiva.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus