Connect with us

Astrograma unui star: INNA

HOROSCOP

Astrograma unui star: INNA

Inna – Elena Alexandra Apostoleanu, n. 16 octombrie 1986, Mangalia

Nascuta cu un ascendent in Sagetator, Inna are o personalitate bine conturata si muncitoare aflata sub semnul Fecioarei, ajutata de o gandire isteata si gata oricand de a iesi si cuceri publicul sau. Harta sa personala arata din start o personalitate care reuseste sa se afirme prin munca, dar si printr-un strop de noroc. Cu un talent aparte dat de astre, statura si fata ovala ii sunt date din partea zodiei Pesti, dar tot de aici vine si succesul peste ape (adica peste ocean).

Nodul Nord si Nodul Sud si-au pus aspectele pe familia si pe cariera canteretei, facand-o pe aceasta sa fie mai preocupata de realizarea profesionala pana in jurul varstei de 30 de ani. Inclin sa cred ca in maxim 3 ani(adica pana in 2019), artista va lua in considerare sa faca marele pas alaturi de un barbat independent, puternic si matur. Sansele ca aceasta sa faca un copil in urmatorii 4-5 ani sunt la fel de mari.

Probabil va amana inca o perioada aceste lucruri din cauza planurilor de ce tin de cariera . Se pare ca isi va lua timpul necesar pentru a iti pune viata in ordine.Ea este genul de persoana stabila, echilibrata care va face totul la momentul potrivit.Pe de alta parte, inclina sa puna destul de mult la suflet si chiar sa isi imagineze si

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus