Connect with us

Ce te enervează în funcție de ZODIE! Uite ce te scoate din minți

HOROSCOP

Ce te enervează în funcție de ZODIE! Uite ce te scoate din minți

Toți avem lucruri diferite care ne enervează și ne înfurie. Depinde însă și cum reacționezi la lucrurile acestea. Unora la trece foarte repede, iar alții sunt măcinați pentru mult timp.

Dacă vrei să știi cum tu sau cineva pe care-l iubești se comportă atunci când sunt furioși, astrologii au făcut descrierea perfectă:

Berbec

Ești tipul care izbucnește spontan într-o furie nebun[ uneori. E și mai rău pentru cei care îți sunt în apropiere. Impulsivitatea te face să spui lucruri pe care nu ai vrea să le fi spus.

Taur

O lipsă generală de răbdare te face să te enervezi foarte ușor. De asemenea, te enervezi cel mai tare dacă te regăsești într-o situație neprevăzută. Urăști schimbările, așa că te enervează teribil. Nu îți trebuie însă mult timp pentru a trece peste.

Gemeni

Ai un talent pentru a te enerva atunci când nu ai niciun motiv să fii așa. Din cauza faptului că te gândești prea mult la o situație minoră, poți face din orice o adevărată dramă. Dar reușești deseori să acoperi totul cu umorul tău.

Rac

Ești destul de sensibil așa că te pot supăra multe lucruri, dar cel mai mult te enervează atunci când persoanele apropiate nu sunt lângă tine în acele momente. Astfel, te exteriorizezi prin ruperea legăturilor cu acei oameni.

Leu

Dacă ești supărat, nu este loc de dubiu, pentru că toată lumea va vedea asta. De obicei, are de-a face cu mândria rănită și, pe cât de repede explodezi, pe atât de repede treci peste și mergi mai departe. Trebuie însă să fii lăsat singur să te liniștești.

Fecioară

Ești tipul de persoană care râde de alții sau îi critică pe ceilalți, dar atunci când ți se întâmplă ție asta, creezi o dramă uriașă. Izbucnirile tale îi fac pe ceilalți să se îndepărteze.

Balanță

Nu ai reacții agresive. Însă strângi totul în tine și la un moment dat toate aceste gânduri ies la suprafață și se revarsă asupra celor din jur. Starea ta de spirit ar putea fi definită ca fiind liniștea dinaintea furtunii.

Scorpion

Ești foarte rău atunci când ești supărat. Spui lucruri foarte dureroase și ai face orice ca să îl rănești pe cel care te-a supărat sau, uneori, pe oricine se află prin preajmă.

Săgetător

Ești extrem de greu de supărat și, în loc de supărare, tinzi să fii trist și deprimat. Ai nevoie de cineva care să îți fie alături, dar preferi să nu ceri ajutorul direct.

Capricorn

Îi îndepărtezi pe ceilalți atunci când ești supărat și te izolezi de tot ce e în jur, ca mecanism principal de apărare. Ca un semn al mândriei tale, te vei concentra doar pe carieră ca o modalitate de a te desprinde de tot.

Vărsător

Este extrem de greu pentru oricine să te înfurie. Iar când ești furios sau rănit, e foarte greu pentru cei din jurul tău să observe pentru că închizi totul în tine și de asemenea vrei să păstrezi aparențele și să fii în continuare o persoană puternică și detașată.

Pești

Tinzi să îți fii propriul dușman când vine vorba de sentimente de furie și resentimente. Pare că nu vrei să treci peste pentru că îți amintești mereu de lucruri neplăcute și te gândești la ele.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus