Connect with us

Sfaturi pentru picioare frumoase

FASHION & BEAUTY

Sfaturi pentru picioare frumoase

Atunci cand vine vorba de frumusetea picioarelor, nu doar tratamentele cosmetice sunt eficiente, ci si trucurile care tin de sanatate. Acum ca vine vara, este foarte important sa te simti bine in pielea ta, mai ales ca rochiile sunt vedetele acestui sezon.

Iata ce trebuie sa faci, pentru a avea picioare frumoase si sanatoase:

1. Pentru a evita aparitia varicelor trebuie sa ai o circulatie periferica buna. Atunci cand te odihnesti, incearca sa tii picioarele putin ridicate. O poti face cu ajutorul unei perne obisnuite, insa exista si unele speciale, mult mai comode.

2. Epileaza-te dupa ce ai facut dus sau baie. Apa calda deschide porii si inmoaie pielea, astfel scade riscul inflamatiilor.

3. Dupa epilare, evita cremele cu parfum puternic sau alte ingrediente care pot irita. Opteaza pentru hidratarea naturista, cum ar fi uleiul de masline, de cocos, de migdale, untul de cacao, shea etc.

4. Atunci cand aplici autobronzant, nu uita sa masezi bine si zona din spatele genunchilor. Aceasta este de cele mai multe ori omisa si arata foarte inestetic cand se intampla.

5. Daca te epilezi singura cu ceara, intinde bine pielea, inainte de aplicare. Asta te va ajuta sa indepartezi toata ceara, dintr-o singura miscare si cu mai putina durere.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus