Connect with us

10 sfaturi ale cuplurilor fericite, pentru cele la inceput de drum

LIFESTYLE

10 sfaturi ale cuplurilor fericite, pentru cele la inceput de drum

Chiar daca nu exista o reteta a succesului sau a fericirii, exista aspecte ale vietii asupra carora cei mai multi pica de acord. Si cum experienta este mai buna decat teoria, iata cele mai importante sfaturi, pe care cuplurile ce convietuiesc de mult timp, le dau celor care sunt la inceput de drum:

1. Alege sa il iubesti pe cel de langa tine, chiar si in acele momente in care nu iti este foarte simpatic. Nu fiecare zi este roz si cu siguranta exista momente tensionate, cauzate sau nu de partener. Chiar si atunci, aminteste-ti ce anume va leaga.

2. Raspunde-i la telefon de fiecare data cand suna. Nu-l trata pe celalalt cu indiferenta.

3. Timpul petrecut in doi trebuie sa fie o prioritate. Rezerva-ti macar o seara pe luna, in care iesi in oras la o intalnire, chiar si dupa ani si ani de casatorie.

4. Inconjurati-va de prieteni care va fac relatia mai puternica. Influenta negativa nu are ce cauta in viata voastra. Petreceti-va timpul cu persoane de la care aveti ce invata si care sunt bine intentionate.

5. Sunetul care trebuie sa se auda cel mai des este cel al rasului vostru. Nu lasati problemele sa va copleseasca! Bucurati-va in fiecare zi de lucrurile marunte si nu uitati sa fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti.

6. Evitati cu orice pret sa fiti adversari si straduiti-va sa fiti coechipieri in orice discutie! Nu trebuie sa existe dorinta ca unul sa castige. Importanta este armonia si sentimentul ca partenerul este corect si atent la nevoile celuilalt. Discutati si gasiti o solutie benefica pentru amandoi.

7. O relatie puternica nu inseamna ca cei doi sa fie puternici in acelasi timp. Esential este sa existe completare si sprijin reciproc. Cand unul dintre parteneri este deznadajduit, celalalt este bine sa fie puternic pentru amandoi.

8. Partenerul trebuie sa fie cel mai important. Uita de societate, de aparentele pe care inainte tineai mortis sa le pastrezi. Nevoile celui cu care iti imparti viata sunt mai presus de ceea ce cred altii sau ce isi doresc de la tine. Un prieten adevarat nu te va pune niciodata sa alegi!

9. Sexul este foarte important! Si nu doar pentru senzatia pe care o ai in timpul unui orgasm, ci pentru conexiunea inegalabila care se creeaza atunci cand faci dragoste, pentru sentimentul de protectie si satisfacerea nevoii de tandrete. Nu trebuie sa neglijezi acest aspect, indiferent de cati ani au trecut de la prima intalnire. Comunica in permanenta cu partenerul, chiar si atunci cand esti nemultumita de ceva.

10. Nu pastra secrete! Chiar daca fiecare persoana are nevoie de intimitate, nu inseamna ca este in regula sa-i ascunzi partenerului lucruri despre ceea ce gandesti sau faci. Cel de langa tine trebuie sa fie persoana careia sa simti ca poti sa-i spui orice.

sursa foto:Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus