Connect with us

5 semne ca ai lasat munca sa-ti distruga viata personala

LIFESTYLE

5 semne ca ai lasat munca sa-ti distruga viata personala

Parca ieri simteai ca viata ta este anosta, ca ai prea mult timp liber si nimic interesant de facut, iar astazi simti ca esti contra cronometru. Trecerea de la mult timp liber la absenta lui, poate sa aiba loc in asa fel incat nici nu iti dai seama cand s-a produs. De aceea, este foarte important sa te evaluezi periodic, sa iti iei putin timp liber pentru a reflecta si a-ti recalcula traseul.

Iata care sunt principalele semne care arata ca esti suprasolicitata si ai uitat de viata ta personala:

1. Rutina ta de ingirjire este aproape inexistenta

Chiar daca este normal sa ai zile in care te machiezi mai mult, te coafezi si iti alegi cu mai mare atentie vestimentatia, si altele in care preferi tinute lejere, este alarmant cand nu ai timp deloc pentru tine. Daca a-ti aplica o masca de par, o crema hidratanta, a te pensa sau a te epila reprezinta un lux, si trebuie sa fie programate cu greu, este clar ca programul tau trebuie revizuit.

2. Casa si biroul sunt un dezastru

Acasa nu ai timp sa faci curat, iar asta iti da un sentiment de disconfort? Biroul este plin de documente si alte obiecte aruncate, incat iti este greu sa te organizezi. Ia o pauza si pune-ti totul in ordine. Este clar ca situatia a scapat de sub control.

3. Nu mai poti sa gandesti limpede

Chiar daca te confrunti cu sarcini simple, ai senzatia ca trebuie sa te concentrezi mai mult decat de obicei pentru rezolvarea lor? Atunci cand iei decizii, se dovedesc a nu fi cele mai inspirate? Stresul si-a spus cuvantul si este intelept sa nu ignori aceste semnale.

4. Nu-ti mai amintesti cand ai facut ultima oara ceva ce iti face placere

Munca ne ocupa cel mai mult timp, dar asta nu inseamna ca doar pentru asta traim. Incearca sa-ti rezervi cateva ore saptamanal, daca nu poti tot weekendul, pentru a face ceva ce iti place.

5. Nu te mai recunosti

Atunci cand ai cateva minute pentru a reflecta, nu te mai recunosti? Ai senzatia ca esti un strain in propria viata? Este posibil ca stresul si munca excesiva sa te fi rupt de realitate. Aminteste-ti cine erai acum cateva luni sau ani, ce iti doreai de la viata si compara cu ceea ce ai acum. Ajusteaza aspectele care te fac nefericita!

sursa foto: AceShowBiz

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus