Connect with us

Greseli de evitat, atunci cand aplici MASCARA

FASHION & BEAUTY

Greseli de evitat, atunci cand aplici MASCARA

Mascara este unul dintre cele mai utilizate produse de machiaj, chiar si de catre femeile care nu se machiaza foarte des. Cu toate acestea, oricat de simplu ar parea, exista multe greseli, cand vine vorba de aplicare.

Iata care sunt acestea:

#Aplici mascara tinand periuta doar pe orizontala. Chiar daca prima miscare pe care o faci este sa treci cu periuta, de la radacina, pana la varfuri, nu inseamna ca este suficient. Intoarce periuta pe verticala, si cu varful ei, accentueaza fiecare geana in parte, mai ales pe cele mici, din colturile ochilor.

#Aplici mascara doar sub genele superioare. Chiar daca la prima vedere pare ca ai acoperit complet genele, de cele mai multe ori nu este suficient sa aplici mascara in modul clasic. Priveste in jos, intr-o oglinda, si aplica un strat de mascara si deasupra genelor. Nu insista cu foarte multe straturi, pentru a nu le incarca inutil.

#Folosesti ondulatorul de gene dupa ce ai aplicat mascara. Mascara intareste genele, iar daca le curbezi dupa, risti sa te alegi cu o cuta inestetica si cu gene rupte.

#Scoaterea repetata a periutei din tub. Scoaterea si reintroducerea repetata a periutei in tub nu face decat sa permita aerului si bacteriilor sa ia contact cu mascara si sa o usuce. Cea mai eficienta metoda este sa misti periuta circular, in tub.

#Alegerea unei periute de dimensiuni mari. Toate femeile isi doresc gene lungi si curbate. Asta nu inseamna ca si periuta trebuie sa fie voluminoasa. De multe ori, o periuta de dimensiuni reduse poate sa ofere mai mult volum si alungire.

#Aplicarea unui strat nou, la sfarsitul zilei. Mascara nu este precum rujul, blush-ul sau corectorul. Daca te-ai machiat de dimineata, iar seara vrei sa te retusezi pentru o iesire in oras, nu aplica inca un strat de mascara. Nu faci decat sa-ti incarci genele si sa compromiti intregul machiaj.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus