Connect with us

Cele 5 reguli, pentru marirea buzelor

FASHION & BEAUTY

Cele 5 reguli, pentru marirea buzelor

Nu ai nevoie de ustensile speciale sau de ingrediente ciudate si greu de procurat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti aceste reguli si sa “trisezi” cu aceste trucuri. Ce vor vedea ceilalti va fi doar buzele tale frumos conturate si pline de volum.

#Foloseste rujuri si gloss-uri in nuante deschise. Culorile inchise micsoreaza, iar tu nu vrei asta.Opteaza pentru nuante de roz, piersic sau nude. Acestea vor da dimensiune buzelor, prin urmare si mai mult volum.

#Evita texturile mate. Pentru ca buzele tale sa para mai mari, trebuie sa reflecte lumina. Foloseste texturi sidefate, perlate, lucioase.

#Depaseste conturul buzelor, doar cu un creion nude. Daca vrei sa-ti conturezi buzele, peste linia lor naturala, nu o face decat cu un creion nude, cat mai apropiat de culoarea naturala a buzelor. Astfel, vei obtine efectul de marire, fara a risca un look artificial.

#Intotdeauna foloseste corector pentru zona din jurul buzelor. Uniformizarea nuantei din jurul buzelor le accentueaza frumusetea naturala si le face sa para mai mari. Poti sa folosesti un creion bej, pe marginea buzelor, dupa ce ai aplicat rujul, pentru un plus de volum.

#Exfoliaza buzele. Chiar daca folosesti cele mai bune produse si cele mai eficiente trucuri, acestea nu au efect daca buzele tale sunt uscate. Hidratarea este cea mai importanta, iar buzele crapate nu au deloc cum sa arate senzual.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus