Connect with us

Machiaj complet, fara pensule sau buretei!

FASHION & BEAUTY

Machiaj complet, fara pensule sau buretei!

Machiajul este pentru foarte multe femei o corvoada, deoarece se simt intimidate, in fata tuturor ustensilelor si a sutelor de culori si texturi din care pot alege.

O data ce ai stapanit tehnicile de machiaj si stii ce anume ti se potriveste, poti sa treci la urmatoarea etapa, si anume perfectionarea tehnicii.

In liceu, a intinde fondul de ten pe fata cu mana si a aplica fardul de ochi cu un buretel minuscul, existent in trusa, era suficient pentru ca tu sa crezi ca arati bine. Acum, pe masura ce industria cosmetica a evoluat, iar tu ai avut ocazia sa testezi diverse produse, ti se pare amuzant si greu sa-ti amintesti, cum te machiai inainte, fara ele.

In unele cazuri, chiar si makeup artistii recomanda aplicarea produselor de machiaj, direct cu mana, deoarece aspectul final poate fi unul mai natural, in cazul fondului de ten, de exemplu.

Recent, pentru pasionatele de machiaj, a aparut o noua provocare pe internet. Aceasta consta in aplicarea intregului machiaj, EXCLUSIV CU MANA. Daca pentru fond de ten nu este o problema, imagineaza-ti cum este sa-ti conturezi sprancene, buzele, sa-ti trasezi linia de tus, si sa aplici mascara, doar cu degetele! Pare imposibil, nu? Domnisoara din clipul video, dar si multe altele, demonstreaza ca desi pare dificil, rezultatul poate fi chiar uimitor!

sursa video: Youtube/MsAaliyahJay

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus