Connect with us

Trucuri de 5 MINUTE care te ajuta sa ai o relatie fericita

LIFESTYLE

Trucuri de 5 MINUTE care te ajuta sa ai o relatie fericita

Nu aveti nevoie de ore de discutii amanuntite, sedinte la psiholog sau activitati iesite din comun, pentru a ramane conectati si a fi fericiti. Lucrurile marunte, facute constant, va asigura armonia in cuplu.

Iata ce puteti face:

# Retrageti-va undeva doar voi doi! Atunci cand ajungeti acasa, aveti tendinta sa vorbiti despre problemele cotidiene, ce vi s-a intamplat la munca sau ce aveti de facut in ziua respectiva. Puneti pauza la toate acestea si gasiti-va o oaza de liniste. Fie ca este in dormitor, pe tarasa, stati in liniste si bucurati-va unul de celalalt, pentru 5-10 minute. In timp, acest obicei va fi benefic pentru relatie.

# Nu va ingrijorati ca nu faceti sex zilnic. De cele mai multe ori, aceasta este o idee conturata de cei care se lauda cu viata lor sexuala. In realitate, nu este nevoie de sex zilnic, pentru ca doi parteneri sa se simta apropiati si satisfacuti. Daca este un moment foarte placut pentru amandoi, chiar si o data sau de doua ori pe saptamana, este suficient.

# Folositi tehnologia in favoarea voastra, nu impotriva relatiei. Nu lasati timpul petrecut cu telefonul, laptopul, sa va indeparteze de partener. Comunicati prin mesaje pe parcursul zilei, spuneti-va ceea ce simtiti si de ce nu, trimiteti poze “jucause”. Cand ajungeti acasa, folositi aceste obiecte cat mai putin.

# Incepeti ziua cu afectiune. Atunci cand suna alarma, nu sariti direct din pat. Acordati-va cateva minute pentru imbratisari si mangaieri. Va schimba in bine starea de spirit, pentru amandoi, si va va ajuta sa fiti mai apropiati.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus