Connect with us

3 retete rapide, gustoase si sanatoase, pentru cina

RETETE CULINARE

3 retete rapide, gustoase si sanatoase, pentru cina

Vara cu atat mai putin iti doresti sa petreci mult timp in bucatarie, asa ca retetele rapide si gustoase sunt ceva ideal pentru tine si cei dragi.

Iata cele 3 propuneri, pe care le poti consuma si la masa de pranz, nu doar la cina:

# Tigaie cu pui si ardei.

Cantitatile le stabilesti tu, in functie de preferinte si numarul de portii. Intr-o tigaie incinsa, cu putin ulei de cocos sau masline, caleste cubulete de pui, pe care l-ai condimentat in prealabil. Dupa ce s-a patruns si a devenit alb, adauga ardeiul taiat fasii. Mai lasa-le pe foc, pana cand ardeiul s-a inmuiat si puiul s-a rumenit. Acest preparat poate fi pastrat la frigider si doua zile.

55005edcac80e-chicken-with-olives-and-peppers-0910-s3

Pinterest

# Tortillia cu legume si branza de capra.

Aceasta este o reteta ideala pentru cei care nu consuma carne, sau pur si simplu isi doresc un meniu mai usor. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de cocos sau masline, se caleste o ceapa rosie, ardei de diverse culori si ciuperci, pana cand se rumenesc. Tortillia, care poate fi si ea rumenita intr-o tigaie sau la cuptor, se unge cu branza de capra si se adauga amestecul de legume. Daca iti place, poti adauga si patrunjel.

gallery-1453240940-ghk-0216-veggie-wraps-with-goat-cheese

Pinterest

# Pui cu pastai si orez. Caleste cubuletele de piept de pui, condimentate, in putin ulei de masline sau de cocos. Pune-le deoparte si repeta procedeul cu pastaile de fasole, pana se rumenesc. Separat, fierbe niste orez simplu, pe care presari putin parmezan ras.

54ff131d07858-basil-chile-chicken-stir-fry-0910-s3

Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus