Connect with us

Avantajele, atunci cand te desparti de iubit!

LIFESTYLE

Avantajele, atunci cand te desparti de iubit!

Ti se pare hilar titlul, nu-i asa? Care ar putea fi avantajele, intr-o situatie care de cele mai multe ori, este nefericita? Ei bine, afla ca si in cele mai triste momente, existe lucruri care sa te motiveze sa mergi mai departe si care iti reamintesc cat de bine este sa acorzi timp, pentru ceea ce iti place tie sa faci.

# Tot patul, doar pentru tine. Poate in prima faza, cand suferinta este acuta, iti va fi greu sa dormi singura. Insa, pe masura ce trece timpul, te vei bucura de patul si asternuturile tale moi, vei putea sa iti asezi toate pernele si decoratiunile, exact asa cum iti place. Recunoaste, iti place sa dormi pe diagonala!

# Ai scapat de certurile interminabile. Relatia ta, daca era ca un carusel, din punct de vedere al discutiilor in contradictoriu, cu siguranta te obosea si simteai ca iti este luata libertatea. Acum nu trebuie sa obosesti dand explicatii, nu trebuie sa te chinui sa-l faci pe celalalt sa-ti inteleaga punctul de vedere.

# Inveti sa te iubesti din nou. Aproape ca ai uitat cum este sa vii de la serviciu si sa te relaxezi, fara sa ai de calcat camasi sau sa gatesti. Ai tot timpul sa te regasesti, sa faci din nou lucrurile care iti fac placere, chiar daca poate partenerului, i se pareau ridicole sau putin importante.

# Te poti uita la ce filme vrei. Probabil te-ai saturat sa renunti la preferintele tale, doar de dragul partenerului. Acum te poti uita ore in sir la seriale, poti merge la cele mai caraghioase comedii romantice, fara sa te simti vinovata.

# Nu mai trebuie sa ai povara problemelor lui. Daca ai avut ghinionul de a avea un partener egoist, in permanenta atentia ta trebuia sa fie spre problemele lui. Fie ca era vorba de el sau de familie, toata viata voastra se invartea in jurul lor, iar acesta lucru este nedrept si obositor. Acum ai timp si energie, doar pentru tine si cei dragi.

# Ai timp din nou pentru prietenii tai. Femeile au tendinta sa-si dedice viata barbatilor, sa petreaca timp cu prietenii partenerului, sa faca orice, numai ca acesta sa fie fericit. Acest lucru nu este sanatos, pe termen lung. Acum ai ocazia sa repari aceasta greseala si sa acorzi atentie prietenilor tai, care chiar merita.

sursa foto: TheFader

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus