Connect with us

6 lucruri pe care TREBUIE să le faci când IUBITA ta este la CICLU

LIFESTYLE

6 lucruri pe care TREBUIE să le faci când IUBITA ta este la CICLU

6 lucruri pe care TREBUIE să le faci când IUBITA ta este la CICLU

Orice femeie își dorește să faci aceste lucruri atunci când ea este la menstruație! Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le știi!

Perioada menstruaţiei este una cumplită pentru foarte multe femei. Acestea trec prin cele mai mari dureri în primele 2 zile de menstruaţie, aşa că au nevoie ca cineva să fie alături de ele. Chiar dacă, în general, băieţii se feresc de fete atunci când ele se află în această perioadă a lunii, orice femeie va aprecia extrem de tare să vadă că iubitul ei îşi doreşte să îi fie alături şi să aibă grijă de ea.

Iată care sunt principalele lucruri pe care un băiat ar trebui să le facă în perioada în care iubita lui este la menstruaţie.

# 1 Nu da vina pea ea pentru comportamentul ei

Mensatruatia le face pe femei să devină extrem de vulnerabile şi de sensibile, aşa că este posibil ca acestea să ajungă să te certe sau să te contrazică fără să vrea. În aceste situaţii ar trebui să îi accepţi comportamentul, nu să îi reproşezi faptul că face aceste lucruri.

# 2 Ai răbdare cu ea

Indiferent de care sunt motivele pentru care iubita ta are fluctuaţii de stare majore sau că starea ei nu este cea ideală, dacă îi vei reproşa aceste lucru sau îi vei arăta că nu reuşeşti să rămâi lângă ea în aceste momente, nu va face decât să o alimenteze şi mai tare. Rămâi cât se poate de răbdător şi acordă-i tot timpul de care ai nevoie.

# 3 Adu-i mâncărurile ei preferate

În fond şi la urma urmei, principalele efecte ale menstruaţiei sunt îndreptate în direcţia hormonală, astfel că nu ar trebui să fii surprins atunci aceasta va avea tot felul de pofte. Dacă tu vei reuşi să faci rost de toate mâncărurile ei preferate, vei reuşi să îi faci pe plac.

# 4 Invit-o să ieşiţi în oraş

Dacă ştii că iubita ta vrea să vadă un anumit film sau să meargă să viziteze un nou local, aceste zile ar fi perfecte pentru a face acest lucru. Este foarte posibil ca acest gen de activitate să o ajute să se relaxeze şi să mai uite de durere şi de starea neplăcută pentru câteva ore.

 

# 5 Sugerează-i să petreceţi o noapte împreună

Există şi foarte multe femei cărora nu le place să iasă din casă pe perioada cât sunt la menstruaţie, aşa că este foarte posibil să aprecieze atunci când tu îi vei propune să petreceţi o noapte împreună în căminul vostru. Alege un film, găteşte-i ceva și asigură-te că ai în jurul tău îndeajuns de multe perne şi pături pentru a o face să te simţi confortabil.

# 6 Acordă-i atenţie

Foarte multe femei dezvoltă o dorinţă extrem de mare de a simţi multă atenţie şi afecţiune din partea partenerului său atunci când se află la menstruaţie. Astfel, ar fi minunat dacă i-ai oferi toată atenţia şi căldura din lume fără să fie nevoie ca ea să ţi le ceară şi îţi va fi de 3 ori mai recunoscătoare la finalul acestor câteva zile.

Citește și Află ce își dorește PARTENERUL tău într-o relație în funcție de ZODIE

Este normal ca fiecare om să îşi dorească lucruri diferite atunci când este într-o relație. Acestea pot fi influențate cu uşurinţă de semnul zodiacal al fiecărei persoane în parte. Astăzi aveţi ocazia să aflaţi ce îşi doreşte fiecare persoană de la partener atunci când este într-o relaţie.

# 1 Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Un berbec îşi va dori onestitate mai presus de toate. Dacă partenerul tău este berbec, vei fi forţat să comunici cât mai deschis. Ei sunt îndrăzneţi şi transparenţi, aşa că vor prefera să audă întotdeauna adevărul. Toate sentimentele şi gândurile trebuie să fie exprimate deschis. Urăsc jocurile şi manipulările.

# 2 Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceşti oameni iubesc aventura, sunt pasionaţi de experienţe noi şi de filozofie. Datorită naturii lor, ajung să se simtă pierduţi sau dezorientaţi, aşa că îşi vor căuta sprijinul în cel de lângă ei. Este important să le oferi stabilitate şi încredere.

#3 Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt analitice şi logice şi obişnuiesc să îşi ascundă sentimentele şi emoţiile. Dacă vrei să faci o fecioară fericită, este esenţial să arăţi disponibilitate emoţională şi să fii dispus să asculţi tot ce au acestea de spus şi să le faci să se simtă în siguranţă.

# 4 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt personalităţi foarte complicate.Sunt mereu pregătiţi de lucruri noi şi nu suportă să stea prea mult într-un singur loc. Astfel, au nevoie de o persoană care să fie mereu gata pentru următoarea aventură şi care nu pune prea mult accent pe momentele liniştite şi romantice.

# 5 Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt foarte des duplicitari şi bipolari, astfel că au nevie să îşi petreacă timpul cu o persoană care să îşi controleze foarte bine emoţiile. Cu toate acestea, este important să încerci să păstrezi mereu lucrurile cât mai interesante astfel încât aceştia să nu îşi piardă interesul pentru tine.

# 6 Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa este o persoană care are mereu nevoie de pace şi linişte, astfel că vor aprecia o persoană relaxată şi cu o stare bună. În cazul în care eşti negativist sau pesimist, nu te vei simţi bine lângă o fecioară. Aceasta pune mare accent pe priorităţi şi preferă să stea departe de oamenii superficiali.

# 7 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt susceptibili de a avea probleme de încredere atunci când vine vorba de relaţiile lor romantice. Dacă eşti partenerul unui scorpion, trebuie să demonstrezi că eşti demn de încrederea lor şi că nu îi vei răni. Este important să ai răbdare şi un scorpion se va deschide singur către tine.

# 8 Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt muncitori, conservatori şi serioşi. Aceştia vor aprecia o persoană care va încerca să îi scoată din zona lor de confort şi să îi facă să trăiască experienţe noi şi interesante.

# 9 Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt oameni reţinuţi, care preferă să nu îşi expună sentimentele. Este important să nu încerci să păşeşti cu forţa în viaţa lor şi să le acorzi tot spaţiul şi timpul de care au nevoie pentru a se putea deschide faţă de tine de bună-voie.

 

# 10 Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt persoane care se dedică cu totul atunci când sunt într-o relaţie. Astfel, vor aprecia foarte mult să vadă că şi partenerul lor este complet dedicat şi nu îşi ascunde sentimentele sau trăirile. Aceştia suferă foarte mult şi se consumă pentru cele mai mici lucruri, aşa că este foarte important să nu le răneşti sentimentele şi încrederea.

# 11 Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt mereu lipsiţi de griji, încrezători şi orgolioşi. Au nevoie de o persoană care să le înțeleagă dorința de a fi mereu în centrul atenţiei şi care să poată să îi laude atunci când aceştia au nevoie. Leii tind să fie şi foarte impulsivi, aşa că ar fi ideal să nu te superi prea repede şi să fii dispus să le ierţi micile ieşiri superficiale.

# 12 Peşti (19 februarie – 20 martie)

Peştii sunt foarte romantici şi sensibili. Ei sunt pasionaţi de artă şi de creativitate, astfel că vor fi cuceriţi de o persoană care să demonstreze pasiune pentru aceleaşi lucruri. Este foarte important să demonstrezi că apreciezi intimitatea şi că eşti demn de încredere.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus