Connect with us

7 SEMNE că vrea să fiți doar prieteni! Află dacă vrea sau nu să aveți o RELAȚIE

LIFESTYLE

7 SEMNE că vrea să fiți doar prieteni! Află dacă vrea sau nu să aveți o RELAȚIE

7 SEMNE că vrea să fiți doar prieteni! Află dacă vrea sau nu să aveți o RELAȚIE

Nu este nimic mai rău decât dragostea neîmpărtășită – sau poate da, e ceva mai rău: când îți place cineva și crezi că acel cineva simte la fel, dar apoi îți spune că vrea să fiți doar prieteni. E îngrozitor și te poate face să vrei să renunți pentru totdeauna la a încerca să-ți găsești dragostea.
Nu îți pierde speranța – există numeroase moduri prin care îți poți da seama dacă un tip vrea să fie în viața ta, dacă vrea să îți fie doar prieten sau dacă așteaptă să faci tu primul pas. Iată câteva indicii:

1. Nu flirtează niciodată cu tine

Sigur, e foarte posibil să începi să te întâlnești cu cineva care ți-a fost doar prieten. Asta înseamnă că îl știi foarte bine și că vă simțiți foarte bine unul alături de celălalt. Dacă acest om nu flirtează însă niciodată cu tine, acesta este un semn că nu ar fi vrut să treceți la următorul nivel.

2. Nu îți trimite niciodată mesaje

Uite care este adevărul – dacă un tip are o pasiune pentru tine, îți va da mesaje. Băieții le dau mereu mesaje fetelor pe care le plac deoarece se gândesc mereu la ele și vor să păstreze legătura. Poate te bucuri că nu e insistent sau enervant, dar nu este un semn prea bun.

3. Nu face planuri cu tine – doar tu te ocupi de asta

Ești întotdeauna singura care trimite prima dată mesaje? Ești singura care întreabă când are timp și când vrea să vă vedeți? Dacă răspunsul e da la toate aceste întrebări, atunci adevărul e că omul acesta nu vrea decât să fie prietenul tău. Altfel, de ce ar aștepta totul numai de la tine?

4. E mereu ocupat

Când un bărbat te place, nu contează cât de ocupat e. Adevărul e că toată lumea e ocupată – și tu ai o viață plină, nu? Dar nu ești atât de ocupată încât să nu-ți faci timp pentru el, nu? Sigur că nu – pentru că îți place de el. Dacă îți spune mereu că nu ai timp, nu vrea o relație amoroasă cu tine.

5. Îți spune prea multe

Dacă prietenul tău îți spune foarte multe lucruri despre el, despre trecutul său și despre viața lui de acum, acesta nu e un semn bun – dovedește că vrea să fie doar prietenul tău.

6. Nu îți cere o a doua întâlnire

E un lucru dificil de acceptat, dar se întâmplă foarte des. Atunci când ieși la o primă întâlnire cu un tip grozav, poate fi tentant să continui să vorbești cu el și să îi ceri o a doua întâlnire. Dacă nu face el asta, însă, vrea probabil să fiți doar prieteni.

7. A fost mereu în viața ta

Ai putea să crezi că prietenul sau colegul tău te place, chiar dacă vă știți dintotdeauna – multe relații au început din simple prietenii. Totuși, dacă el nu face ceva pentru ca lucrurile să avanseze, atunci e timpul să accepți adevărul. Amicul tău vrea să fie amicul tău în continuare.

Citește și De ce ești SINGURĂ? 6 motive pentru care nu ai o RELAȚIE

Există foarte multe persoane care nu sunt într-o relaţie iar acest lucru nu ar trebui să însemne nimic rău. Timpul petrecut cu tine însuţi nu face decât să te ajute să te cunoşti şi să te înţelegi mai bine şi să îţi dai seama care sunt lucrurile de care ai nevoie. Cu toate acestea, atunci când această perioadă de singurătate devine prea lungă, ar trebui să îţi pui anumite întrebări.

Dacă te regăseşti în această situaţie şi încerci să îţi dai seama care sunt motivele pentru care încă nu ţi-ai găsit un partener potrivit şi nu ai o relaţie fericită, aruncă o privire asupra următoarelor 6 exemple.

1. Nu mai ai grijă de aspectul tău fizic

Trebuie să recunoaştem că atracţia fizică este foarte importantă şi reprezintă principala modalitate prin care îi faci pe ceilalţi să te abordeze. Este nevoie să petreci puţin timp cu partenerul tău pentru ca acesta să se îndrăgostească de sufletul şi mintea ta. Nu trebuie să mergi la salon în fiecare dimineaţă, însă este important să te îngrijeşti şi să acorzi atenţie modului în care arăţi şi te îmbraci.

 

 

2. Eşti o persoană egoistă

Dacă cei din jurul tău te percep ca fiind o persoană rece şi egoistă, cel mai probabil nu te privesc ca fiind un om alături de care îşi doresc să construiască o relaţie. Dacă vei da impresia că eşti deschisă şi comunicativă, oamenii îşi vor dori să petreacă timp alături de tine şi să te cunoască. Fii mereu politicoasă şi drăguţă cu oamenii din jurul tău pentru că nu îţi poţi da seama unde îţi poţi găsi următorul partener.

3. Faci alegerile nepotrivite

Lucrurile pe care le trăim sunt o consecinţă a alegerilor pe care le facem. De multe ori, atunci când încercăm să ne dăm seama de ce lucrurile nu sunt aşa cum ne-am dori, ar trebui să ne gândim înapoi la lucrurile pe care le-am făcut greşit, să le analizăm, să învăţăm din ele şi să avem grijă să nu le mai repetăm. Învaţă din greşelile precedente şi vei face alegeri mai bune data viitoare.

4. Eşti nehotărât

De multe ori ajungi să fii singur sau să sari dintr-o relaţie în cealaltă din cauza faptului că nu ştii ce îţi doreşti. Dacă tu încă nu ai înţeles exact care sunt lucrurile pe care le vrei, nu te poţi aştepta ca cel de lângă tine să reuşească să le înţeleagă. Învaţă să te cunoşti pe tine însuţi şi apoi vei reuşi să le explici şi arăţi şi celorlalţi care sunt lucrurile pe care ţi le doreşti şi de care ai nevoie.

5. Ai fost rănită

Majoritatea oamenilor au trecut de-a lungul timpului printr-o despărţire sau o dezamăgire care i-a făcut să creadă că nu vor putea niciodată să se mai ridice şi să o ia de la capăt. Ei bine, partea bună este că durerea este întotdeauna temporară şi că, doar pentru că ai fost dezamăgită de o anumită persoană, nu înseamnă că nu se va găsi nimeni care să te ajute să fii implinită.

6. Eşti prea insistentă

aparate foto digitale
Dacă îţi petreci zilele şi nopţile dând mesaje bărbaţilor în încercarea disperată de a intra într-o relaţie, cel mai probabil nu vei avea succes. Lucrurile trebuie să vină natural. Astfel, dacă o relaţie este forţată şi interacţiunea partenerilor nu vine de la sine, lucrurile nu vor fi niciodată cum trebuie să fie.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus