Connect with us

12 lucruri RUȘINOASE pe care femeile nu vor recunoaște NICIODATĂ că le-au făcut

LIFESTYLE

12 lucruri RUȘINOASE pe care femeile nu vor recunoaște NICIODATĂ că le-au făcut

12 lucruri RUȘINOASE pe care femeile nu vor recunoaște NICIODATĂ că le-au făcut

Așa cum am mai vorbit și în articolele precedente, femeile sunt ființe extrem de interesante. Și, ca orice om normal, este evident că și femeile au secretele lor. Ei bine, secretele se împarte în două mari categorii: cele personale, care sunt extrem de subiective și depind de persoana în cauza și cele generale, care sunt întâlnite la mai multe persoane. Iată câteva dintre lucrurile pe care toate femeile își doresc să le țină secret!

1. Îți amintești când ai spălat ultima oară sutienul pe care îl porți chiar acum?

2. Conform instrucțiunilor, se presupune că trebuie să-ți schimbi absorbantul odată la șase ore, dar nu-i așa că l-ai lăsat și mai mult?

3. Se mai întâmplă ca, în caz de urgență, să folosim hârtie igienică în loc de absorbant pentru intervale scurte de timp.

4. Când se lasă frigul, nu ne mai epilăm pe picioare. Doar dacă e musai să purtăm fustă sau rochie, dar chiar și așa, atunci epilăm doar părțile vizibile.

 

5. Orice fată se scarpină din când în când în nas.

6. Uneori, pentru a curăța mizeria de sub unghii, ne folosim tot de unghii…

7. Toate suntem speriate de momentul în care strănuți atunci când ești la menstruație!

8. Ne place să ne decojim singure pielea arsă după ce am stat o zi întreagă la soare.

9. Fii sinceră, când ți-ai curățat ultima dată pensulele pentru machiaj? Probabil că au trecut ani de zile și, dacă te gândești la asta, sigur ai rimel, strugurel fond de ten sau creion de ochi care sunt expirate de mult.

 

10. În loc să-ți cureți oja de pe unghii cu acetonă, ca o persoană normală, preferi să o faci cu dinții.

11. Și noi ne mirosim hainele pentru a vedea dacă mai pot fi purtate o dată sau trebuie puse la spălat.

12. Nimic, dar NIMIC nu este mai satisfăcător decât să storci coșurile!

Citește și 7 lucruri pe care ar trebui să le ţii mereu SECRET

Fiecare om îşi doreşte să evolueze şi să devină mai bun pe zi ce trece însă, de multe ori, a le spune celor din jur anumite lucruri nu va face decât să ne oprească din progres sau să ne încetinească. Există anumite lucruri care ţin de fiecare persoană care nu ar trebui dezvăluite niciodată, nimănui. Spunându-le celor din jur aceste lucruri nu îţi creezi niciun beneficiu, ba chiar rişti să te poziţionezi în dezavantaj faţă de aceştia.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le păstrezi întotdeauna secrete!

1. Evită să le vorbeşti oamenilor despre subiecte precum religia sau concepţiile tale legate de viaţă şi de moarte. Aceste subiecte sunt extrem de dezbătute şi, în general, oamenii le privesc într-un mod foarte diferit, aşa că rişti să te arunci într-o discuţie care să nu aibă niciun rezultat productiv şi care să îţi strice relaţia cu cei din jurul tău. Alege să rămâi mereu rezervat şi vei avea numai de câştigat.

2. Nu le dezvălui celorlalţi planurile tale cele mai ambiţioase. În realitate, s-a demonstrat că, cu cât îţi împărtăşeşti planurile cu ceilalţi, cu atât îţi induci faptul că eşti mai aproape de ducerea acestora la îndeplinire şi vei înceta să mai lucrezi pentru visele tale. Pe lângă acest lucru, oamenii tind să caute punctele slabe ale oricărui plan, aşa că este posibil ca aceştia să te demoralizeze şi să te facă să te gândeşti de 2-3 ori înainte de a continua.

 

 

3. Nu dezvălui niciodată lucrurile secrete privitoare la stilul tău de viaţă. Faptul că tu ai reuşit să te apuci de sală, să urmezi o nouă dietă sau să îţi schimbi garderoba sau să te muţi nu ar trebui să constituie nici o preocupare nici un motiv de laudă în faţa celorlalţi. Dacă faci aceste schimbări, ele ar trebui făcute pentru tine, ca tu să te simţi bine în interiorul tău, nu pentru a te simţi bine în faţa altora.

4. Oamenii din jurul tău nu ar trebui să ştie despre momentele în care ai dat dovadă de curaj sau eroism. Asemenea faptelor bune pe care le faci, aceste lucruri ar trebui păstrate pentru tine. Indiferent de faptul că tu ai trecut sau nu printr-un moment mai special, fii sigur de faptul că şi cei din jur au de făcut faţă multor provocări, iar auzindu-te pe tine cum te lauzi în legătură cu modul în care tu reuşeşti sas treci peste ele nu îi va ajuta cu nimic. Dacă vrei cu adevărat să îi ajuţi pe ceilalţi, dă-le sfaturi sau vorbeşte-le în mod complet dezinteresat despre lucrurile prin care ai trecut tu.

5. Nu împărtăşi în mod deliberat informaţii cu privire la orice fapte bune sau munca voluntară sau de caritate pe care le-ai făcut vreodată. Un om cu adevărat bun şi altruist nu va face niciodată lucruri bune pentru că cei din jur să le afle, astfel că ar fi bine ca, orice lucruri faci în această direcţie să fie păstrate pentru tine însuţi. Chiar dacă ceilalţi pot afla aceste lucruri accidental, trebuie să îţi asumi faptul că aceştia ar putea să te judece şi să te considere o persoană lăudăroasă.

 

6. Nu le vorbi altora despre lucrurile rele pe care le ştii despre ceilalţi. Bârfa este unul dintre cele mai urâte şi proaste obiceiuri pe care le-ar putea avea vreodată un om. Dacă îţi vei crea o reputaţie de persoană care împarte informaţiile negative despre ceilalţi în stânga şi în dreapta, nu vei reuşi niciodată să fii complet împăcat cu tine însuţi. Fereşte-te de aceste lucruri şi concentrează-te asupra părţilor bune pe care le are fiecare persoană.

7. Nu împărtăşi cu ceilalţi problemele legate de viaţă ta de familie. Nu degeaba familia este a ta şi nu a celor din jur. Ar trebui ca toate momentlee grele sau bune prin care tu şi membrii familiei tale treceţi să rămână păstrate între voi. Dacă vei vorbi despre aceste lucruri cu cei din exterior, nu doar că vei risca să işti intrigi şi certuri în interiorul familiei tale, însă este posibil ca viaţa ta de familie să ajungă subiect de bârfă în radnurile colegilor şi prietenilor tăi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus