Connect with us

Cum înșală fiecare FEMEIE în funcție de ZODIE! Află de ce calcă STRÂMB!

LIFESTYLE

Cum înșală fiecare FEMEIE în funcție de ZODIE! Află de ce calcă STRÂMB!

Cum înșală fiecare FEMEIE în funcție de ZODIE! Află de ce calcă STRÂMB!

Așa cum femeilor le este teamă să nu fie înșelate, așa și bărbații trăiesc cu aceeași teamă. Astfel, este normal ca fiecare dintre ei să încerce să își dea seama care sunt semnele că iubita lui ar avea intenția de a-l înșela și care este modul în care o va face, astfel încât să reușească să se protejeze împotriva acestei situații.

Printre semnele că iubita ta te înșală se numără următoarele:

1. E mai atentă la telefonul ei decât la tine. Dacă în timpul unei ieșiri cu tine răspunde la toate mesajele pe care le primește, nu înseamnă neapărat că face planuri cu altcineva, dar orice se poate întâmpla.

2. E mai puțin interesată de relațiile intime. Fiecare cuplu are propria rutină intimă. Dacă observi schimbări semnificative, nu ar strica să discutați ca să vezi care este problema.

3. Are dintr-odată agenda plină de evenimente sociale la care trebuie neapărat să participe. Dacă sâmbăta era ziua voastră liberă, iar acum ea nu mai are timp de nimic atunci, atenția ei s-ar putea să fie îndreptată spre altcineva.

4. Își ia haine noi mult mai des decât de obicei. Dacă începe să cumpere foarte multe lucruri în intervale scurte de timp, ar trebui să te întrebi de ce e interesată să se reinventeze.

5. Vrea foarte mult să știe pe unde umbli. S-ar putea să nu facă asta din grijă, ci pentru că vrea să știe orele la care lipsești și cât de departe ești de locul în care este ea.

6. Nu face planuri pentru viitor. E posibil să fie copleșită la muncă, dar și să se gândească la un viitor cu altcineva.

7. Flirtează cu alți oameni în fața ta. Dacă face asta când sunteți împreună, ce face când nu ești acolo?

8. Începe să te învinovățească pentru orice. Astfel, atenția va fi îndreptată mereu asupra ta.

9. Insistă să spună că e nefericită. S-ar putea să fie pe punctul de a-ți mărturisi ceva.

10. Dispare pentru perioade mari de timp. Nu prea e normal să dispară timp de cinci ore de trei ori pe săptămână.

Așa cum zodia poate să ne influențeze unele trăsături de caracter, aceasta ne poate da indicații și legate de modul în care fiecare dintre noi ar putea alege să își trădeze partenerul. Iată care sunt principalele metode la care ar recurge femeile atunci când vine vorba despre infidelitate, în funcție de zodie.

Berbec, Taur, Gemeni

Femeile din aceste zodii ajung în punctul de a-și înșela partenerii doar dacă au fost trădate. La hotărârea femeilor născute în zodiac Berbec de a înșela contribuie nu numai trădarea – ele vor fi infidele dacă sunt ignorate.

Nativele Taur înșală dacă nu mai primesc atenția cu care au fost obișnuite.

Femeile din zodia Gemeni sunt descrise perfect de instabilitate și bipolaritate, astfel că ar putea să fie tentate să înșele din pură curiozitate.

Rac, Leu, Fecioară

Nativele din zodia Rac, Leoaicele și Fecioarele înșală din plictiseală, în momentul în care își dau seama că nu mai au nimic nou de descoperit la partenerul de viață.

Femeile rac pun mare accent pe fidelitate, astfel că este posibil să se răzbune dacă sunt trădate.

Leoaicele caută să fie adorate, astfel că vor căuta în altă parte atenția pe care partenerul lor nu le-o mai acordă.

Fecioarele caută mereu să evolueze, astfel că pot să înșele și dacă dau peste o persoană superioară celui cu care au o relație.

Balanță, Scorpion, Săgetător

Femeile din zodiile Balanță, Scorpion și Săgetător înșală atunci când nu se mai simt în siguranță din punct de vedere financiar, deși nu vor recunoaște asta niciodată.

Așadar, dacă partenerul nu va mai produce suficienți bani și nu le va mai oferi stabilitatea pe care ele o caută, se vor îndrepta instinctiv către o persoană mult mai potentă din punct de vedere financiar.

Capricorn, Vărsător, Pești

Femeile din zodiile Capricorn, Vărsător sau Pești înșală numai dacă simt că dragostea nu prea mai există în relația lor. Ele nu înșală din alte motive, așa că e important ca partenerul să mențină mereu flacăra aprinsă dacă nu vrea să se trezească cu surprize neplăcute.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus