Connect with us

Idei pentru un dormitor de vis, cu buget redus

LIFESTYLE

Idei pentru un dormitor de vis, cu buget redus

Exista sute de surse de inspiratie, atunci cand vine vorba despre decoratiuni interioare. Cu siguranta, macar o data, ai fost coplesita de luxul regasit in reviste si de complexitatea design-ului. Este destul de dificil sa adaptezi ceea ce vezi la designerii de interior, la propriul spatiu si buget.

EDA Magazine iti da cateva idei simple prin care poti sa transformi dormitorul tau intr-unul sofisticat si original, in care abia astepti sa ajungi, dupa fiecare zi obositoare:

1. Achizitioneaza un tablou sau o panza pe care o poti personaliza, pentru peretele de deasupra patului. Daca iti place sa pictezi, iti poti testa creativitatea pe o panza alba sau poti prinde cu bolduri fotografii cu persoane dragi tie. Orice ai alege, trebuie sa te inspire si sa te relaxeze, atunci cand il privesti.

colorblocked-bedroom-mld108408_vert

Pinterest

2. Personalizeaza un obiect!

Nu ai nevoie de foarte multa indemanare. Tot ceea ce ai nevoie este un lipici obisnuit, sau unul pentru tesaturi, ata colorata, sclipici, pietricele etc. Cu acestea poti coase initale sau un mesaj care te reprezinta, pe o perna sau poti decora o rama foto. Iti va face placere sa stii ca ai facut asta cu mana ta.

mla102834_0907_couching_xl

Pinterest

3. Foloseste accente colorate!

Poti sa iti cumperi o veioza sau lampadar intr-o culoare vie sau sa acoperi un perete al dressingului sau dormitorului, cu un tapet colorat. Va schimba cu totul aspectul camerei tale.

msl_sept06_decorate_enliven_vert

Pinterest

4. Foloseste perne decorative!

Fie ca este vorba de patul in care dormi, fie de o canapea, foloseste perne decorative, colorate, chiar cu modele diferite. Nu doar ca sunt comode pentru lenevit si citit, dar vor da si un aer foarte sofisticat incaperii.

mscrafts-content-tribalstencil-mrkt-0715_vert

Pinterest

5. Adauga un element luxos

Nu trebuie sa fie un obiect care intr-adevar este de lux, ci unul care sa arate foarte elegant si rafinat. Poti sa alegi un vas cu picior, din sticla, pe care sa pui cateva flori care sa pluteasca in apa, scoici sau alte elemente care iti plac.

msl_jun06_fauxmarble_xl

Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus