Connect with us

Secrete pentru o prima intalnire perfecta!

RETETE CULINARE

Secrete pentru o prima intalnire perfecta!

Felul in care arati, te porti si comunici poate sa faca diferenta intre o prima intalnire, eventual singura si o relatie de lunga durata. Nu ai decat o sansa pentru prima impresie. Chiar daca iti doresti un om care sa nu judece dupa aparente, stii ca sentimentul pe care il ai la prima intalnire este foarte important.

1. Evalueaza-ti asteptarile

Fii realista atunci cand vine vorba de asteptarile pe care le ai la persoana cu care te intalnesti. Nu uita ca nimeni nu este perfect. Nu trebuie sa ai o lista prestabilita cu calitati pe care ti le doresti. Oamenii te pot surprinde placut, chiar daca nu sunt asa cum ti-ai propus de la inceput.

2. Alege cu atentie tinuta

Chiar daca este mai important felul in care te porti si hainele te ajuta sa faci o impresie buna. Nu te imbraca sport dar nici foarte elegant. Alege o tinuta chic, ingrijita, care sa te puna in evidenta, dar care sa nu fie vulgara. Barbatii apreciaza sa lasi loc imaginatiei.

3. Alege un loc potrivit

Pentru prima intalnire, este bine pentru amandoi sa iesiti intr-un loc public, confortabil si prietenos. Evita spatiile foarte formale sau cele galagioase. Trebuie amandoi sa va simtiti in largul vostru, sa aveti parte de intimitatea unei conversatii, fara sa fiti stanjeniti.

4. Nu uita de respect

Chiar daca te simti confortabil cu persoana de langa tine, ai grija sa respecti niste norme de conduita, care transmit celuilalt ca il respecti si ii dedici toata atentia. Nu intarzia la intalnire si nu folosi telefonul mobil. “Te rog” si “Multumesc” sunt si ele cuvinte magice, care te vor ajuta foarte mult, in drumul spre “Te iubesc”.

5. Nu intra in detalii foarte intime

Conversatia poate sa fie despre valorile dupa care va ghidati, aspiratii, vise, cu conditia sa nu intri in detalii foarte intime despre viata ta. Persoana cu care ai iesit la intalnire nu trebuie sa stie despre problemele familiale, financiare sau dramele pe care le-ai trait pana acum. Fii rezervata dar sincera!

6. Ofera-te sa contribui la achitarea notei

Acest gest da dovada de independenta, respect de sine si fata de persoana cu care ai iesit. Daca el este de moda veche si nu accepta sa platesti, multumeste si revanseaza-te, in cazul in

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus