Connect with us

5 reguli care iti pot schimba radical aspectul tenului

FASHION & BEAUTY

5 reguli care iti pot schimba radical aspectul tenului

Unul dintre cele mai mari atuuri ale unei femei, este pielea radianta si fara imperfectiuni. In majoritatea cazurilor, asta nu se obtine doar aplicand creme si tratamente. Trebuie sa ai grija de interiorul tau, iar sanatatea se va vedea in fiecare por.

Iata cele mai eficiente metode, pentru un ten perfect:

#Transpira! Orele petrecute la sala nu te ajuta doar la obtinerea siluetei dorite, ci vor avea un impact major asupra aspectului tenului tau. Atunci cand transpiri, elimini toxinele din piele si imbunatatesti circulatia. Daca nu ai contraindicatii de la medic, poti sa apelezi si la sauna umeda sau uscata.

#Mediteaza! Stresul poate cauza sau agrava boli, iar asta se va vedea si pe pielea ta. Acneea, psoriazisul si rozaceea sunt cele mai intalnite afectiuni dermatologice, care sunt agravate de stres. Acorda-ti macar 10 minute zilnic, in care sa te detasezi de probleme, sa faci exercitii de respiratie si sa meditezi.

#Consuma omega 3! Atunci cand ai de ales intre carnea de pui si peste, mergi pe a doua varianta. Omega 3 pe care il contine, este principalul responsabil pentru frumusetea pielii, pastrand-o supla si tanara mai mult timp.

#Protejeaza-ti pielea din interior! Nu doar cremele cu factor de protectie te ajuta, ci si alimentele pe care le consumi. Cele care contin antioxidanti, vitamina A, E si beta caroten sunt cele mai bune pentru piele. Toate acestea le regasesti in rosii, avocado, spanac, ardei rosu si morcov. Asigura-te ca le consumi zilnic, mai ales pe perioada verii.

#Renunta la zahar! Reducerea cantitatii de zahar consumata zilnic, nu se va vedea doar pe cantar, ci si pe pielea ta. Tenul va fi mai elastic, luminos si se va rida mai greu.

sursa foto: TotalBeauty

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus