Connect with us

Lucruri utile si creative pe care le poti face cu o soseta

LIFESTYLE

Lucruri utile si creative pe care le poti face cu o soseta

Cu siguranta ti s-a intamplat macar o data, sa nu gasesti perechea unei sosete. E ca in viata! Nu trebuie sa o arunci, ci sa o utilizezi in tot felul de moduri, care iti fac viata mai usoara. Acelasi lucru il poti face si cu sosetele uzate, pe care nu le mai porti:

# Husa pentru pantofi. Atunci cand calatoresti si vrei sa-ti protejezi niste pantofi mai delicati, sau sa eviti sa-ti atingi de haine, baga-i intr-o soseta.

# Saculet odorizant. Pune in soseta nisip parfumat sau cafea, leaga-i capatul si tine-o in sifonier. Aceasta va odoriza placut hainele.

# Carpa pentru praf. Atunci cand ai obiecte delicate pe care vrei sa le stergi de praf, sau sa le lustruiesti, o soseta de bumbac este o alegere perfecta.

# Accesoriu chic pentru cana de cafea. Poti sa tai cativa centimetri din soseta, pe care s-o personalizezi cu nasturi, paiete sau margele,si s-o aplici pe un pahar sau cana de cafea. Poate fi o idee creativa pentru cadourile de Craciun.

55001ce1b8ae2-sock-coffee-cozy-de

Pinterest

# Carpa pentru plante. Atunci cand cureti frunzele plantelor din casa sau gradina, o soseta moale imbibata in apa este tot ce ai nevoie.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus