Connect with us

Cele mai bune sfaturi pentru cupluri, de la avocatii de divort

LIFESTYLE

Cele mai bune sfaturi pentru cupluri, de la avocatii de divort

Aveti o relatie serioasa si va doriti sa va mutati impreuna? Locuiti deja impreuna, iar lucrurile nu merg asa cum va asteptati? Iata cele mai utile sfaturi, pentru o viata de cuplu fericita, chiar de la avocatii specializati pe divorturi:

# Relatiile reprezinta un efort constant. Poate nu suna tocmai bine, dar convietuitul inseamna munca si implicare. Fericirea nu vine de la sine, iar asteptarile nerealiste pot afecta relatia.

# In primii ani de relatie, fiti foarte atenti la comunicare. Entuziasmul de la inceputul relatiei va poate face sa nu fiti atent la problemele de compatibilitate. De aceea, este posibil ca dupa cativa ani sa aveti senzatia ca brusc aveti probleme, care inainte nu erau acolo. In multe cazuri, aceasta este o falsa perceptie. Discordantele dintre voi au existat, dar le-ati ignorat. Comunicati orice simtiti si nu tratati problemele cu ostilitate.

# Stabiliti bariere in ceea ce priveste vizitele parintilor. Este bine stiut ca respectul este esential, atat intre parteneri, cat si atunci cand vine vorba de membrii familiei. Impartasiti partenerului cum v-ati dori sa se desfasoare viata de cuplu, cand vine vorba de vizitele parintilor, vacantele impreuna etc.

# Evitati sa spuneti “mereu” si “niciodata”. Atunci cand sunt nemultumiti, oamenii au tendinta sa exagereze. daca ai ceva de reprosat partenerului, spune ce nu iti place, fara a generaliza ca intotdeauna te dezamageste sau ca niciodata nu face ce i-ai cerut. Chiar daca ai observat un tipar in greselile celuilalt, nu va fi receptiv la sugestiile tale si va simti ca nu face nimic bine.

# Imagineaza-ti ca partenerul tau aude tot ceea ce spui. Nu, nu se refera la a avea senzatia ca esti persecutat si controlat, ci la a-ti respecta partenerul, la a fi atent in legatura cu sentimentele sale. Chiar daca uneori te supara si simti nevoia sa te plangi unei prietene, partenerul trebuie sa fie cel mai bun prieten al tau, sa fiti o echipa, nu adversari.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus