Connect with us

Ritualurile de dimineata, ale femeilor sexy si sanatoase!

FASHION & BEAUTY

Ritualurile de dimineata, ale femeilor sexy si sanatoase!

Atunci cand admiri femeile cu un trup bine definit si armonios, iti imaginezi ca petrec ore in sir in sala de fitness, sau ca natura le-a inzestrat, astfel incat sa nu depuna niciun efort pentru a arata atat de bine. Exista multe astfel de cazuri, insa de cele mai multe ori, solutia este sa iti schimbi stilul de viata, iar asta incepe chiar de dimineata!

Iata cele mai sanatoase obiceiuri pe care le poti adopta, pentru o viata mai sanatoasa si un corp de invidiat:

# Fa-ti un program constant de somn

Organismul functioneaza cel mai bine, atunci cand este odihnit, iar asta nu se poate intampla daca nu te culci la o ora rezonabila, sau daca nu te trezesti macar 4-5 zile pe saptamana, la aceeasi ora.

# Fa yoga in pat!

Probabil iti este greu sa mergi in fiecare dimineata la sala de fitness, iar asta necesita timp. Cat inca esti somnoroasa, fa-ti exercitiile de yoga in pat, in timp ce porti pijamale. Atunci cand cobori din pat, vei avea mult mai multa energie.

# Deschide fereastra

Dupa ce ti-ai facut exercitiile in pat, deschide larg fereastra si lasa aerul curat sa patrunda in camera. Daca este si soare, e un bonus care iti va da un start mult mai optimist.

# Bea un pahar mare de apa calda cu lamaie

Acest obicei este benefic atat organismului, pentru digestie si detoxifiere, cat si pentru starea ta de bine. Gustul proaspat de lamaie te ajuta sa te trezesti si sa scapi de greturile de dimineata, cu care multe femei se confrunta.

# Evita tehnologia, macar o ora

Lasa-ti creierul sa proceseze toate informatiile de care are nevoie. Acorda-ti acest ragaz de dimineata, sa te gandesti la tine, la ce ai de facut, fara sa folosesti telefonul mobil, laptopul. Mail-urile, mesajele, notificarile, pot astepta pana cand esti in drum spre munca, sau cand deja esti la birou.

# Fa un dus revigorant

Acest pas te ajuta sa-ti incepi ziua mult mai relaxata, iar daca folosesti geluri de dus cu arome de citrice, acestea te vor trezi instantaneu!

# Ia micul dejun

Fie ca este vorba de iaurt cu musli, un smoothie sau un sandwich cu rosii si avocado, nu pleca de acasa fara sa mananci. Ai nevoie de nutrienti pentru a incepe o noua zi, iar cafeaua nu este suficienta, chiar daca alunga foamea.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus