Connect with us

Lucruri pe care nu le stiai despre croaziere

LIFESTYLE

Lucruri pe care nu le stiai despre croaziere

Atunci cand te gandesti la croaziere, iti imaginezi automat lux, eleganta si confort. De cele mai multe ori, asta si reprezinta, pentru pasageri. In spatele acestor aparente perfecte, exista insa o realitate, pe care putini o cunosc.

Iata care sunt lucrurile pe care, cel mai probabil, nu le stiai despre vacantele pe vasele de croaziera:

# Angajatii nu beneficiaza de aceeasi mancare, ca si turistii. Daca iti imaginezi ca acestia se infrupta din bufetele delicioase si diversificate, te inseli. De cele mai multe ori, se gateste separat pentru ei, o mancare de o calitate inferioara.

# Angajatii sunt intruiti pentru atacurile piratilor. Acest lucru pare aproape imposibil, dar reprezinta un risc. Prin urmare, sunt pregatiti inainte de a urca pe vas, pentru a stii protocolul in astfel de situatii extreme, in care vasul poate fi atacat.

# Flirtul cu angajatii poate fi periculos. Daca un angajat al vasului ti se pare interesant si crezi ca te poti distra impreuna cu el, pe durata croazierei, este posibil sa te inseli. In general, acesta poate fi concediat, daca este sesizat un astfel de comportament.

# Si angajatii au parte de distractie. Chiar daca politica legata de consumul de alcool, este destul de stricta, in spatiile special amenajate, angajatii pot merge la petreceri si pot socializa.

# Feedback-ul turistilor conteaza. Uneori, angajatii sunt platiti in functie de recomandarile turistilor. Daca acestia fac plangeri, pot exista penalizari financiare.

# Poti fi “victima” unor farse. Viata pe vasele de croaziera nu este mereu usoara, pentru angajati, prin urmare acestia au nevoie de momente de amuzament, prin care sa-si distraga atentia de la munca si de la dorul de casa.

# Exista sute de camere de supraveghere. Pentru siguranta turistilor si a angajatilor, exista camere de supraveghere, plasate in tot felul de locatii ale vasului.

# Legatura cu lumea exterioara este foarte limitata. Conexiunea la internet nu exista la discretie sau este foarte costisitoare.

# Pentru echipaj, exista un cod pentru aproape orice lucru care se poate intampla pe vas. Este mult mai practic si discret, decat sa circule informatia peste tot, despre o situatie delicata.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus