Connect with us

5 intrebari pe care si le pune un barbat, inainte de a alege sa ramana alaturi de o femeie

LIFESTYLE

5 intrebari pe care si le pune un barbat, inainte de a alege sa ramana alaturi de o femeie

Ai o idee destul de clara despre ceea ce iti doresti de la barbatul de langa tine, dar tu stii ce asteptari si dorinte are el?

Iata care sunt intrebarile pe care si le pune, si la care daca raspunsul este pozitiv, va vrea cu ardoare sa ramaneti impreuna pentru totdeauna:

# Imi respecta cercul de prieteni si familia?

Nu trebuie sa fii cea mai buna prietena cu cel mai bun prieten al lui, nici sa ii iubesti la nebunie parintii. Trebuie doar sa ii respecti, sa ai o relatie armonioasa cu ei si sa nu faci imposibile intalnirile voastre. Partenerul trebuie sa se simta la fel de bine cu prietenii si familia, atunci cand esti de fata, ca atunci cand e singur cu ei.

# Ma incurajeaza sa fac ceea ce imi place, chiar daca nu-mi impartaseste pasiunile?

Nu trebuie sa-ti placa fotbalul, jocurile video, sporturile extreme sau orice altceva ii place lui sa faca. Dar este bine sa te pui in locul lui si sa-l sfatuiesti sa faca, ceea ce e bine pentru el, nu pentru tine, sa-l incurajezi sa evolueze in domeniul care il intereseaza. Scopul este sa il stii fericit, nu sa faca ceea ce crezi tu ca trebuie.

# Este viata noastra sexuala una satisfacatoare?

Pentru un barbat, este extrem de important sexul, din motive putin diferite fata de cele ale femeilor. Nu doar contactul sexual il intereseaza, sau intimitatea care se creeaza, ci si sentimentul de barbatie si control. Conteaza pentru el sa stie ca femeia lui este satisfacuta, ca-l doreste, si ca pentru ea este la fel de important sa aiba un barbat satisfacut.

# Putem sa traim impreuna, fara ca ea sa incerce sa ma schimbe?

Exista o diferenta intre a spune ” nu este bine ceea ce faci”. ” ai acest defect si intotdeauna…” si ” as fi fericita daca ai incerca sa faci asta…”, ” crezi ca ar fi mai bine sa procedam asa?”. Poti sa-ti exprimi nemultumirea si opiniile diferite de ale lui, intr-un mod diplomat, care nu il va face sa se simta anulat si criticat. Este in beneficiul amandurora!

# Este o femeie pe care ma pot baza?

Barbatul are tendinta de a proteja, dar in realitate, si femeia face asta, din umbra, si sub alte forme. Chiar daca el isi doreste sa se simta “stalpul” relatiei, vrea sa stie ca are alaturi o femeie puternica, independenta, care poate face fata unei situatii delicate.

sursa foto:

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus