Connect with us

8 TRUCURI de STIL pe care orice femeie trebuie să le știe

FASHION & BEAUTY

8 TRUCURI de STIL pe care orice femeie trebuie să le știe

Ești în căutarea unor trucuri de stil noi și interesante? Acest articol este perfect pentru tine!

Fiecare femeie îşi doreşte să arate întotdeauna cât mai bine, reuşind în acelaşi timp să economisească timp. Probabil fiecare ştie cât de mult timp poate fi ocupat de rutina personală de frumuseţe şi îngrijire, aşa că este normal ca fiecare dintre noi să încerce să reducă durata acestora.

Exceptând situaţia în care ai acasă o armată de oameni care să te ajute și care să se ocupe de imaginea ta în fiecare zi, nu vei reuşi să obţii un rezultat minunat în cel mai scurt timp decât folosind câteva trucuri inteligente! Dacă vrei să vezi care sunt câteva dintre modurile în care îţi poţi grăbi rutina de aranjare, aruncă o privire asupra acestor trucuri.

 

 

1. Dacă vrei să îți prinzi părul într-o coadă care să pară mai lungă și mai voluminoasă, încearcă să îți secționezi părul în două și să ți-l prinzi în două cozi suprapuse. Pentru un plus de volum, poti tapa părul din apropierea elasticului.

 

2. Nu orice pereche de ghete sau botine este concepută astfel încât jeanșii tăi să se potrivească perfect înăuntru așa că, dacă vrei să eviți ieșirea inestetică a acestora din interiorul pantofilor, alege să îi răsucești în mod neglijent de 2-3 ori.

 

3. Ai multe triocuri vechi și largi pe care ai vrea să le recondiționezi însă nu știi cum? Îmbracă tricoul ca pe o rochie, apoi răsucește mânecile și introdu-le în partea din față a acestuia, pentru a adăuga un centru de interes și a te asigura ca rochia nou formată va rămâne la locul ei.

4. Vrei să ai o coadă care să își mențină poziția pe tot parcursul zilei? Pentru a evita slăbirea elsticului, fixează-l cu doua agrafe subțiri de păr la baza cozii. Acest lucru va da înalțime cozii și îi va adăuga stabilitate.

5. Dacă ești în căutarea unei metode eficiente de a-ți face curățenie în șifonier, alege să îți organizezi toate hainele pe umerașe, apoi plasează umerașele invers față de cum le-ai pune în mod normal. Pe parcursul purtării pieselor vestimentare, în momentul în care le vei pune la loc, le vei așeza în mod corespunzăto astfel ca, la sfașitul unei perioade de câteva săptămâni, vei observa că unele umerașe au rămas întoarse. Acelea sunt umerașele cu piesele vestimentare pe care nu le mai porți.

6. Dacă ai un sutien fără bretele căruia vrei să îi adaugi mai multa stabilitate sau daca vrei să îți transformi sutienul tău preferat într-unul fără bretele, poți face acest lucru înfășurând una dintre bretele ca în imaginea de mai sus.

7. Cu toții știm că raftul cu triouri este cel care ajunge să fie dezordonat cel mai repede, nu doar pentru că tricourile sunt unele dintre cele mai purtate elemente vestimentare, ci și pentru că modul general de împachetare al acestora ne împiedică din a le putea deosebi. Dacă ai tricouri împrimate, alege să le împachetezi astfel încât modelul acestora să fie vizibil, apoi organizează-le eficient pentru a economisi spațiu.

8. Există o multitudine de modele de topuri și bluze care nu pot si purtate fără sutien, însă lasă bretelele la vedere. Pentru a scăpa de aceasta problemă, prinde bretelele cu o agrafă simplă de hartie. În acest fel, te vei asigura că primești suportul necesar al sutienului, fără ca acesta să devină vizibil.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus