Connect with us

10 COAFURI care dau VOLUM părului subțire

FASHION & BEAUTY

10 COAFURI care dau VOLUM părului subțire

10 COAFURI care dau VOLUM părului subțire

Dacă ești în căutarea unei tunsori care să te pună în valoare și să dea impresia de mai mult volum, inspiră-te din aceste 10 idei geniale!

Fiecare femeie își dorește să aibă un păr des, bogat și cu mult volum însă nu toate au parte de o astfel de podoabă capilară. Având în vedere faptul ca nu putem apela în fiecare zi la produse speciale de styling și nu avem timp în fiecare dimineață să ne coafăm părul astfel încât acesta să pară mai des, ar trebui sa alegem o coafură care să dea senzația de mai mult volum și de păr mai des.

Dacă ești în căutarea unei tunsori care să te pună în valoare și să dea impresia de mai mult volum, inspiră-te din aceste 10 idei geniale!

1. Părul lung şi drept

În cazul în care ai părul subţire, însă îţi doreşti să îl păstrezi lung, ar fi recomandat să alegi o coafură care să îţi încadreze zona feței. Atunci când alegi o coafură care evidenţiază diferenţele de nivel, vei da senzaţia unui păr mai bogat şi cu mai mult volum.

2. Coafura bob

Orice variantă de bob este perfectă pentru a da senzaţia de mai mult volum. Bobul filat este una dintre cele mai bune coafuri pentru a te pune în valoare, chiar dacă părul tău este subţire.

3. Bobul lung

Bobul lung este amestecul perfect între părul lung şi tunsoarea bob, el punând în valoare aproape orice fizionomie. Dacă optezi pentru o variantă uşor ciufulită sau pentru nişte vârfuri filate, vei ajuta la sporirea efectului de volum faţă de efectul obţinut de bobul lung perfect drept.

4. Bobul ondulat

Onduleurile lejere şi buclele moi ajută întotdeauna atunci când vine vorba despre a da iluzia de volum. Poţi realiza cu uşurinţă această coafură folosind un ondulator gros sau aplicând un spray de texturare şi prinzându-ţi părul în câteva cozi împletite pe parcursul nopţii.

5. Bobul lung în faţă

Bobul tipic trebuie să fie rigid iar lungimea părului trebuie să fie aceeaşi peste tot, însă aspectul dezordonat şi asimetric va contribui substanţial la impresia de volum. Alegând o coafură mai lungă în faţă, îţi vei încadra zona feței şi vei da senzaţia de păr mai des.

6. Bobul ciufulit

În cazul în care părul tău este deja tuns bob drept, poţi alege să îţi filezi puţin vârfurile sau să îţi ciufulesti părul. În cazul în care vrei să optezi pentru o coafură mai organizată, poţi alege varianta ondulării câtorva fire de păr.

7. Vârfuri filate

Indiferent că ai părul lung, mediu sau scurt, filarea vârfurilor este un proces care durează doar câteva minute şi care va da instant impresia de mai mult volum. Este foarte important să apelaţi la un stilist pentru acest pas, întrucât filarea greşită a vârfurilor le va face pe acestea să se despice mult mai repede.

8. Tunsoarea în scări

Tunsorile în scări, indiferent că sunt lungi sau medii, ajută la a da impresia de păr mai des, întrucât straturile vor adăuga volum şi dimensiune coafurii tale. Acest tip de coafură este foarte potrivită şi pentru cei cu părul extrem de subţire.

9. Şuviţe deschise la culoare

Acest tip de coafură este perfectă pentru cele care nu vor să îşi modifice lungimea părului. Şuviţele deschise la culoare adaugă dimensiune părului tău şi dau impresia de volum, făcându-te în acelaşi timp să arăţi foarte feminină. Dacă vei apela şi la câteva onduleuri lejere, efectul va fi unul intensificat.

10. Părul scurt

Dacă eşti adepta părului scurt, tunsoarea de tip Tinkerbell este perfectă pentru a-ţi pune în valoare fizionomia şi a da mai mult volum. Unul dintre principalele avantaje ale acestei coafuri este acela că ea va arăta bine în absolut orie moment, fără a fi nevoie să îţi aranjezi părul în prealabil.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus