Connect with us

8 tipuri de MACHIAJ perfecte pentru IARNĂ

FASHION & BEAUTY

8 tipuri de MACHIAJ perfecte pentru IARNĂ

8 tipuri de MACHIAJ perfecte pentru IARNĂ

Ești în căutare de inspirație pentru maciajul tău de iarnă? Sigur unul dintre aceste 8 trenduri ți se va potrivi!

Așa cum, pe parcursul anului, tendințele în materie de piese vestimentare se schimă, la fel se întâmplă și în cazul tendințelor în ceea ce privește machiajul.

Iarna este unul dintre anotimpurile perfecte pentru a experimenta puțin mai mult în materie de machiaj, mai ales având în vedere faptul că vei fi acoperită din cap până în picioare, așa că atenția privitorului va fi automat condusă spre chipul tău.

Dacă ești în căutare de inspirație pentru machiajul de iarnă, suntem siguri că una dintre aceste variante ți se va potrivi de minune.

1. Machiajul în tonuri reci

Deși poate părea evident, machiajul în tonuri reci și metalizate este perfect pentru iarnă. Acesta va arăta minunat în special pe o piele măslinie sau ușor închisă la culoare și va fi complimentat foarte frumos de un ruj nude sau deschis la culoare.

2. Pune accentul pe buze

Iarna este momentul perfect pentru a încerca câteva nuanțe de rujuri tari. Alege să combini o culoare puternică de buze cu un machiaj neutru al zonei ochilor, păstrând astfel atenția într-o singură direcție.

3. Machiajul în tonuri neutre

Tonurile neutre precum cele de maro sunt perfecte pentru orice tip de culoare a ochilor sau formă a acestora. Dacă vei realiza un machiaj al ochilor cu aceste culori, întreaga ta fizionomie va căpăta un aspect delicat și cald. Aplică pe buze un gloss incolor sau neutru și astfel îți vei completa look-ul rafinat.

4. Buzele roșii

Rujul roșu poate fi purtat în orice moment al anului, însă iarna este anotimpul în care poți asorta rujul roșu unui machiaj al ochilor puțin mai intens. Combină buzele roșii cu un machiaj fumuriu al ochilor și accentuează colțul intern și arcada folosind un fard metalic.

5. Ochi de pisică și buze vișinii

Codițele cu tuș folosite pentru realizarea machiajului de tipul ochi de pisică sunt extrem de discrete și de delicate, așa că vor putea fi echilibrate cu ușurință aplicând pe buze un ruj intens la culoare. În cazul în care alegi acest tip de combinatie, optează pentru o coafură ușor neglijentă, pentru a evita aspectul mult prea aranjat.

6. Ochi luminoși

Dacă ai ochi mari și frumoși sau culoarea acestora este una interesantă, optează pentru a-i pune în valoare prin lumini. Aplică un fard deschis și neutru pe pleoapa superioară și luminează-ți colțul intern al ochiului. Completează look-ul cu un strat de mascara și evită să accentuezi buzele. În acest fel, cei din jur se vor putea concentra pe frumusețea ochilor tăi!

7. Buze vișinii și ochi fumurii

Deși în mod normal poate fi exagerat să pui accent atât pe buze cât și pe ochi, dacă alegi să folosești un machiaj neutru al ochilor, punându-i în același timp în valoare, nu vei da greș! Realizează un machiaj fumuriu al ochilor în tonuri neutre precum cele de maro și de mov, însă evită să exagerezi prin culori întunecate sau accente luminoase prea puternice. Aplică pe buze un ruj intens și look-ul tău va fi unul puternic, însă în același timp echilibrat.

8. Machiajul cut-crease

Machajul de tip cut-crease este perfect pentru fetele care au ochii mari și pleoapa superioară largă. Un astfel de machiaj, realizat prin folosirea unor culori puternice și luminoase precum argintiul, va atrage atenția asupra privirii tale și îți va da acel aspect de Crăiasa Zăpezii pe care ți-l dorești.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus