Connect with us

Cum să ai sprâncene perfecte în funcție de forma feței tale

LIFESTYLE

Cum să ai sprâncene perfecte în funcție de forma feței tale

Pentru a-ți da seama care este cea mai bună formă a sprâncenelor tale, este nevoie întâi să îți înțelegi forma feței.

Dacă ai dubii în legătură cu forma feței tale, această diagramă te va ajuta să îți dai seama care este.

 

Indiferent de forma feței tale, există câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi forma sprâncenelor.

1. Capul sprâncenelor trebuie să înceapă de la puntea nasului. Acest punct este foarte ușor de găsit prin poziționarea unui creion în poziție verticală de ambele părți ale osului nasului.

2. Arcul sprâncenelor trebuie să fie poziționat la aproximativ două treimi de la punctul de început al sprâncenei.

3. Sprâncenele nu trebuie să fie foarte scurte. Coada sprâncenelor trebuie să ajungă până în punctul în care ar atinge prelungirea liniei imaginare care unește colțul nasului cu colțul ochiului.

# Fața pătrată – Demi Moore

 

O față pătrată este caracterizată de unghiuri rigide, așa că cea mai bună opțiune pentru tine ar fi sprâncenele ușor rotunjite. Acestea îți vor îndulci trăsăturile și te vor face să arăți mai feminină. Sprâncenele nu trebuie să fie exagerat de subțiri și nici foarte curbate, nu vrei să ai sprâncene în formă de curcubeu.

# Fața rotundă – Chrissy Teigen

 

În cazul în care fața ta este rotundă, nu trebuie să alegi niște sprâncene extrem de unghiulare. Fețele rotunde pot părea lipsite de definiție, însă niște sprâncene extrem de drepte sau ascuțite nu te vor pune în valoare. Sprâncenele cu un arc mare te vor face să arăți mult mai expresivă și mai armonioasă.

# Fața ovală – Jessica Alba

 

Fața ovală este una dintre fețele cu care se lucreazsa cel mai ușor întrucât nu are nevoie de corecții foarte mari. O sprânceană clasică, echilibrată, nepensată exagerat și care să urmeze cele 3 reguli valabile pentru orice fel de sprâncene va fi alegerea perfectă.

# Fața lungă – Jenny Mccarthy

 

Caracteristica feței lungi este că trăsăturile par întinse pe verticală. Acest gen de față poate fi echilibrat printr-o formă aproape orizontală a sprâncenelor, alegând să le păstrezi cât mai drepte.
Este recomandat și să prelungești coada sprâncenelor cât de mult poți, fără însă a te îndrepta prea mult în jos, întrucât acest lucru te va face să pari mai tristă și mai obosită.

# Fața în formă de inimă – Reese Witherspoon

 

Atunci când linia maxilarului este îngustă și accentul este pus pe partea superioară a feței, este necesar ca sprâncenele tale să fie extrem de îngrijite, întrucât privirea celorlalți va fi atrasă foarte ușor către ele. Alege nistre sprâncene mai groase și bine aranjate. Sprâncenele ciufulite nu te vor pune în valoare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus