Connect with us

10 obiecte vestimentare care arată ieftin, pe care să le arunci chiar acum

FASHION & BEAUTY

10 obiecte vestimentare care arată ieftin, pe care să le arunci chiar acum

Moda nu este numai ciclică, ci și foarte capricioasă: ceea ce a fost recent considerat un eșec în modă, poate cuceri cu adevărat podiumurile lumii în următorul sezon. Cu toate acestea, există câteva trenduri care nu sunt deloc plăcute din punct de vedere estetic și nu au niciun fel de aplicație practică.
Iată care sunt cele mai plictisitoare și lipsite de sens piese vestimentare la care ar trebui să renunțăm chiar acum.

1. Agrafele de păr tip “bijuterii”

În ciuda revenirii triumfale a accesoriilor și a pieptenilor de păr din anii 90, unii reprezentanți ai acelei perioade ar trebui să rămână complet uitate. Agrafele cu pietre, perle artificiale și placare cu aur-argint ucid frumusețea coafurii. Alege accesorii simple, panglici, funde, sau forme geometrice. Vor arăta mult mai bine.

2. Dantela sintetică

Dantela este considerată unul dintre cele mai feminine elemente de îmbrăcăminte, iar în 2018 este din nou extrem de populară. Este adevărat, rochiile din dantelă din colecțiile designerilor celebri arată absolut minunat, însă dantelele ieftine din țesături sintetice arată ieftin și vulgar.

Cum să le înlocuiți? Articolele vestimentare de calitate ridicată se găsesc adesea în colecțiile designerilor tineri, există și posibilitatea de a le comanda de la un croitor. Dacă nu sunteți dispuși să cheltuiți bani mulți pe dantelă, ar fi mai bine să optați pentru materiale pline, simple.

3. Sneakerși cu platformă ascunsă

Celebra creație Isabel Marant a prin un foarte mare avânt acum 3-4 ani. Cu toate acestea, vremea acestora a trecut. Aceștia nu sunt potriviți pentru antrenament sau alergare, funcția decorativă este, de asemenea, sub semnul întrebării. Singurul lucru care se poate aștepta de la ei este adăugarea unor centimetri în înălțime datorită unei platforme ascunse.

Înlocuiește-le cu o pereche de teniși simpli, joși sau cu platformă dreaptă sau sandale cu toc sau platformă, care se leagă cu șireturi pe picior.

4. Pulover din material sintetic

Da, știm că este aproape imposibil să găsim un pulover din material complet natural pe piața de masă. Acestea se strică repede, se electrizează și își pierd culoarea. Ar fi mai bine să investiți într-un singur pulover de cașmir sau de lână, care să vă țină mai mult timp și să arate la fel de bine ca la început.

5. Fustele din poliester până în podea

Fusta lungă până în podea poate să fie purtată cu succes în absolut orice anotimp, dar numai cu condiția alegerii corecte a materialului. Poliesterul pare nemaipomenit și ieftin, însă aspectul lui este întotdeauna ieftin. Alege materiale precum in, denim, matase naturală.

6. Ghetele și cizmele de vară

În ciuda faptului că cizmele de vară lejeră par să nu aibă niciun fel de scop real, acestea încă nu au dispărut complet de pe piață. Acestea nu arată bine nici cu pantaloni scurți, nici cu fuste, jeanși sau rochii. O pereche de ciocate clasice, vintage sau niște balerini simpli, cu dantelă, vor arăta mereu de 10 ori mai bine.

7. Jeanșii colanți

Colanții care au aspect de jeans au început să iasă din modă. Aceștia sunt prea pretențioși și ciudați pentru a-i folosi la sala de sport, și prea incomozi pentru activitățile de zi cu zi. Alege o pereche de jeanși clasici care să te avantajeze și să fie mai durabili.

8. Șalvarii

În ciuda istoriei bogate pline de urcușuri și coborâșuri, pantalonii de genul șalvarilor fac parte dintre tipurile de pantaloni agreate cel mai puțin de către bărbați. Aceștia distrug proporțiile siluetei, chiar dacă sunt foarte comozi. Ar trebui să îi folosești doar pentru dans sau yoga.

9. Pantalonii cu fermoar în spate

Jeanșii cu fermoar pe spate păreau o piesă vestimentară revoluționară, însă au ajuns rapid să devină prea provocatori și vulgari pentru uzul cotidian. O pereche de pantaloni simpli sau jeanși clasici vor fi de 10 ori mai comozi și te vor avantaja mai tare.

10. Pantalonii scurți pentru bicicletă

Folosirea pantalonilor scurți de biciclete sau sport au devenit o nouă tendință datorită celebrei Kim Kardashian. Da, poți să îi folosești pe post de pantaloni modelatori sau într-o ținută de zi, însă nu ar trebui să începi să îi asortezi cu tocuri sau să îi porți la ocazii speciale.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus