Connect with us

De ce să porți o rochie roșie în seara de Revelion?

ADELINA

De ce să porți o rochie roșie în seara de Revelion?

Salutare, dragi prieteni! Tocmai ce a trecut și Crăciunul mult așteptat! Culmea, ne pregătim în detaliu câteva luni pentru o Sărbătoare și se duce atât de repede. De fapt, toată viața trece așa, nouă nu ne rămâne decât să ne bucurăm de fiecare moment.

Crăciunul este pentru familie și cei dragi nouă. Mese copioase, schimb de cadouri, colindători, atmosferă caldă și multă veselie.
Pe de altă parte, acum trebuie să lăsăm mâncărurile grele de-o parte și să ne pregătim silueta, în puținul timp rămas, pentru noaptea dintre ani. O cură cu mâncare sănătoasă câteva zile ne-ar prinde foarte bine. Trebuie să strălucim și să trecem în Noul An într-un mod spectaculos.

Se spune că, la cumpăna dintre ani, musai trebuie să-ți pui ceva roșu pe tine, ca să fii iubit/ă tot anul care urmează să-și intre în drepturi. Iar doamnele respectă cu sfințenie această superstiție. Și eu m-am conformat în fiecare an și am ales fie o ținută complet roșie, fie un mic detaliu doar de mine știut, de culoarea focului ?
Roșu este culoarea care merge la fel de bine și dacă ești blondă și dacă ești brunetă. Trebuie doar să știi s-o porți cu mândrie și eventual să o lași să strălucească fără a o mai combina cu alte culori puternice. Este suficient să o porți cu mândrie și vei străluci toată seara.

Fie că alegi să mergi la un restaurant sofisticat sau la o petrecere cu prietenii, poți purta cu încredere o rochie elegantă roșie cu sandale și atitudinea potrivită.
Chiar dacă este iarnă, pentru o rochie elegantă de seară, sandalele sunt cele mai potrivite. Dau o notă prețioasă ținutei și o fac de neuitat pentru privitori.

Din câte rochii am purtat, niciuna nu pot spune că a fost comodă. Pentru că nicio rochie nu trebuie să fie comodă. Rochiile sunt făcute să te pună în valoare, nu țin loc de trening sau pijamale. Un decolteu sau un spate gol nu ți se vor părea detalii confortabile, însă vei arăta de vis purtându-le.

Dacă te decizi să strălucești într-o rochie roșie pentru acest Revelion, te ajut cu câteva opțiuni care îți vor completa frumusețea în această noapte specială.

Pe site-ul www.sungatevogue.ro poți folosi codul Adelina50 pentru a beneficia de o reducere de -50% la produsele selectate pe site! Enjoy!

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

Un An Nou Fericit tuturor! Vă pup!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus