Connect with us

Ce slăbiciune ai în funcție de ZODIE! Uite ce te face vulnerabil

HOROSCOP

Ce slăbiciune ai în funcție de ZODIE! Uite ce te face vulnerabil

Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența foarte tare atât lucrurile care te fac fericit, cât și pe cele care te întristează, atât cele care îți dau putere, cât și pe cele care te fac vulnerabil. Iată care este slăbiciunea fiecărei zodii.

Taur- Ești leneș

Ca Taur, o zi ideală de relaxare pentru tine ar fi o zi petrecută în pat, privind un serial sau alături de persoana iubită. Deși nu ar părea atât de dăunător faptul că ești leneș, amâni însă multe sarcini și te regăsești la  sfârșit stresat și cu lucrurile făcute prost.

Gemeni- Nu poți păstra un secret

Dacă te-ai născut sunt semnul Gemenilor, e bine să știi că poți fi foarte dual- ori cel mi bun și loial prieten, ori prietenul care împrăștie secretele tuturor peste tot prin oraș.

Rac- ești capricios și iei totul foarte personal

Deși pari o persoană dură, foarte greu le faci față criticilor. Deseori te superi chiar și din cele mai nesemnificative lucruri sau cuvinte, astfel că vei strica și dispoziția celor din jur. E puțin cam greu pentru cineva să te facă să vezi dincolo de limitele pe care ți le-ai setat tu.

Leu- vrei să fii mereu în centrul atenției

Da, vrei să fii mereu în centrul atenției, iar dacă nu se întâmplă asta te arăți foarte deranjat. Riști deseori să creezi o dramă din micile tale supărări. Deși vrei atenția și validarea celorlalți, când vine vorba de opiniile lor care sunt diferite de ale tale, nici măcar nu le iei în calcul.

Fecioară- ești prea critică

Deși nu e tocmai rău să fii perfecționistă, s-ar putea să îi îndepărtezi pe cei de lângă tine cu toate sugestiile și criticile tale. De multe ori, nimic din ce fac cei dragi nu este bine pentru tine, așa că ar trebui să îi apreciezi și să le arăți aceasta apreciere mai des.

Balanță- nu poți suporta stresul

Pur și simplu nu poți suporta nimic din ce te neliniștește. De aceea, de cele mai multe ori speri doar la pace și eviți certurile pe cât de mult posibil. Îți pierzi somnul, liniștea și fericirea la orice apariție a stresului.

Scorpion- ești foarte gelos

Ești gelos pe aproape toată lumea, chiar dacă știi că de multe ori nu ai motive, pur și simplu îți vine natural să te enervezi. Problema pentru ceilalți este că, în multe dintre situații, încerci să-i manipulezi pentru a-i întoarce de partea ta.

Săgetător- îți e greu să ceri ajutorul celorlalți

Nu există nimeni care să întruchipeze ideea unui spirit independent mai bine decât Săgetătorul. Ești extrem de independent, dedicat și serios. Dacă aceste trăsături sunt cele care îi aparțin unui învingător, de multe ori ai nevoie și de ajutor din partea celorlalți în drumul spre succes.

Capriconul – ești cel mai bun prieten fals

Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape – atâta timp cât dușmanii tăi au succes, bani și statut social. Asta ar trebui să știe ceilalți despre tine. Ești un serios agresor social. Tinzi să pui interesele tale mai presus de prietenii.

Vărsător- ești prea deștept pentru binele tău

Datorită felului în care vrei să te impui mereu cu ideile tale, poți fi antipatic și puțin enervant pentru cei din jur. Deși e adevărat că ai multe resurse intelectuale, ar trebui să înveți să îi asculți și pe ceilalți pentru că, într-un final tu îți faci rău.

Pești – tinzi să fii pesimist

Ești cunoscut ca fiind cel mai sensibil și emotiv semn al zodiacului. Însă, deseori nu reușești să vezi binele într-o situație, iar acea situație ar putea să degenereze ușor într-una nefericită chiar din cauza ta.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus