Connect with us

Cum te îndrăgostești în funcție de zodie! Uite cum ajungi să iubești o persoană

HOROSCOP

Cum te îndrăgostești în funcție de zodie! Uite cum ajungi să iubești o persoană

Este bine știut că semnul zodiacal îți influențează personalitatea. Fiecare semn are propriul său mod individual de a se îndrăgosti. Astrologul a oferit câteva explicații pentru a putea înțelege cât mai bine comportamentul fiecărei zodii în parte atunci când este vorba despre jocul iubirii.

1. Berbec

Te arunci cu capul înainte, indiferent de activitate, dar mai ales în dragoste. Ai nevoie de surprize, scântei și chiar focuri de artificii pentru a te îndrăgosti nebunește de cineva. Dar și dacă o relație serioasă se termină, vei fi foarte nefericit o lungă perioadă de timp.

2. Taur

Ca semn al pământului, te îndrăgostești treptat, în timp ce cauți un partener potrivit pentru toată viața. Vei alege pe cineva care este implicat și demn de încredere.

3. Gemeni

Ai multe idei fixe în gândurile tale ca Gemeni, deci vrei pe cineva care să îți poată acorda toată atenția. Te vei îndrăgosti adesea de cineva sociabil, educat sau cult.

4. Rac

Ești cunoscut pentru tenacitatea și pentru dispoziția ta schimbătoare, așa că îți cauți o persoană sensibilă care să te poată echilibra, să își ofere stabilitate. Ești atras de un partener care vorbește despre întemeierea unei familii.

5. Leu

Ca Leu, îți place atenția. În consecință, te vei îndrăgosti de cineva care te adoră și îți alimentează ego-ul. Vei fi cu cineva care îți va inspira și partea creativă, deoarece va scoate în evidență aspectul “copilăresc” al personalității tale.

6. Fecioară

Îți place să fii sigur în dragoste. Asigură-te că iei în calcul toate posibilitățile înainte de a te implica într-o relație cu adevărat. Te atrage de obicei tipul artistic, care va reuși mereu să te surprindă cu câte ceva.

7. Balanță

Ca Balanță, preferi oricând ceva serios în detrimentul unei aventuri. Îți place să socializezi și, deși de cele mai multe ori cauți armonia în viața ta, tinzi să te îndrăgostești de persoane controversate, mai ales de cineva opus ție.

8. Scorpion

Trebuie să te simți în siguranță din punct de vedere emoțional ca să te îndrăgostești și poți să reacționezi foarte urât atunci când te simți trădat. Vei căuta mereu informații despre cineva înainte de a te îndrăgosti cu adevărat – îl verifici pe Instagram, Twitter, știi procesul.

9. Săgetător

Îți place când cineva îți arată o nouă metodă de a te distra și îți permite simultan să te cunoști mai bine. Vei fi atras de un partener care te provoacă să încerci lucruri și experiențe noi.

10. Capricorn

Vrei un partener care te poate ajuta să ajungi la viitorul pe care ți-l dorești. S-ar putea să ai o atitudine rece și distantă la început, dar vei fi extrem de romantic atunci când te vei îndrăgosti cu adevărat.

11. Vărsător

Ca Vărsător, iubești libertatea și independența. Deci e foarte greu să te îndrăgostești la voia întâmplării. Dar o faci atunci când întâlnești pe cineva la fel de spontan și aventurier ca tine, dar care știe să te controleze.

12. Pești

Pentru tine, romantismul e cel mai important și te aștepți să trăiești o poveste de dragoste demnă de marile ecrane. Riști însă să idealizezi prea mult un partener.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus