Connect with us

Horoscop 23 Februarie- 7 Martie

HOROSCOP

Horoscop 23 Februarie- 7 Martie

Berbec

Atunci cand vine vorba de serviciu ar trebui sa lucrurile sa progreseze destul de rapid, ajutandu-va entuziasmul sa creasca considerabil. Programul prea ocupat toate sa va introduca noi oportunitati, dar si responsabilitati. Norocul ar trebui sa fie in favoarea voastra si atunci cand vine vorba de sectorul financiar. Tot ce investiti acum in voi, dar si in ceilalti, va fi recompensat in viitor de catre karma. Atunci cand vine vorba de afectiune si sentimente, este indicat sa lasati lucrurile sa vina de la sine.

Taur

Taurii sunt foarte ocupati cu munca, iar unele persoane din jurul lor inca par sa nu inteleaga acest lucru. Nu au avut o perioada prea linistita, iar planetele par sa isi dedice energiile pentru a le face lor viata mai complicata. Pare inca imposibil sa isi faca timp de o pauza, iar sectorul financiar este si el destul de bulversat. Sunt indicate ore de odihna si relaxare, pentru ca atat sistemul nervos, dar si imunitatea pot fi afectate. Incercati sa ganditi de doua ori inainte de a actiona si in unele contraargumente chiar nu este indicat sa spuneti ceva. Invatati sa va controlati gandurile, pana nu incep ele sa va controleze pe voi!

Gemeni

Faceti cheltuieli si nu conteaza daca acestea sunt pentru propria persoana sau pentru cei dragi. Atunci cand vine vorba de afaceri, pot interveni anumiti factori neplacuti sau cineva care sa intre in competitie cu voi pentru un anumit bun.Incercati sa nu va mai panicati pentru toate lucrurile marunde si sa deveniti mai selectivi, dar si sa va calmati pe cat mai mult posibil. Lucrati strategic si cu rabdare.Din punct de vedere sentimental ar trebui sa fiti linistiti si sa va gasiti linistea aproape de familie.

Rac

Poate simtiti ca norocul nu este chiar de partea voastra tot timpul si ca situatiile care vin sunt intr-o extrema sau alta. Este indicat sa fiti precauti si atunci cand vine vorba de tranzactii financiare. Majoritatea banilor din aceasta perioada fie merg pe bunuri de consum, sanatate sau rezolvare de diverse dispute. Acceptati ajutorul prietenilor si incercati sa va dezvoltati mai mult in ceea ce priveste viata sociala.Anumite beneficii mai pot veni, deci incercati sa profitati de ele si sa nu va stresati inutil. Ve?i rezolva toate problemele la timpul lor.

Leu

Incercati sa nu luati decizii in graba si sa treceti rapid peste anumite obstacole care pot aparea la munca. Familia are si ea anumite nevoi, deci s-ar putea sa fiti nevoiti sa scoateti si pentru asta bani in plus din buzunar. Aceasta perioada nu este foarte indicata pentru afaceri sau noi parteneriate, deci este indicat sa actionati cu precautie. Incercati sa va destindeti participand la diverse activitati culturale sau prin calatorii.

Fecioara

In aceasta perioada tindeti sa fiti tentati sa cheltuiti mai mult atunci cand vine vorba de propriile dorinte. Este indicat totusi sa va monitorizati bugetul si sa investiti banii cu cap. Anumite eforturi pe care le-ati facut in trecut, acum pot aduce avantaje. Atmosfera se poate destinde putin si pot aparea noi oportunitati. In relatiile sentimentale, este important sa incercati sa discutati deschis cu partenerul/a de viata.

Balanta

Situatia voastra financiara poate ca nu se schimba prea mult, dar nu este momentul in care chiar sa reusiti sa faceti economii. Se mentine un nivel satisfacator la serviciu si chiar va puteti respira usurati atunci cand vine vorba de anumite aspecte care v-au suparat in trecut. Incercati sa nu cheltuiti mai mult decat trebuie pe lucruri vechi sau de a caror caltitate va indoiti, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa regretati.Persoana iubita va poate fi alaturi din toate punctele de vedere.

Scorpion

Aceasta perioada va aduce tot mai multe cheltuieli, iar datorita relatiilor parteneriale vai puteti face niste bani extra fata de venitul initial. Sansele sa faceti niste drumuri productive cresc, dar este indicat sa incerci sa fii in aceiasi echipa cu ceilalti, nu contra lor. Schimbarile sunt mari, obstacolele sunt mici totusi, avand in vedere miza. Incearca sa nu imprumuti bani decat daca este absolut necesar. Din punct de vedere sentimental, este indicat sa va folositi rabdarea si inteligenta pentru a rezolva situatiile.

Sagetator

Anumite discutii pot persista in familie si vei incerca sa le faci fata cu brio. Este important sa intelegeti si punctul lor de vedere. Fratii/surorile pot interveni si ei in alegerile voastre, complicand lucrurile. In relatia sentimentala, lucrurile mers in sus si in jos, deci este important sa gasiti si aici un echilibru. Deciziile luate in timp scurt pot aduce bani pe termen lung. Aveti grija la atitudine si nu va lasati luati de val. Dati timpului timp si nu ezistati sa scoateti din viata voastra tot ce e negativ.

Capricorn

In general, acum tindeti sa ii tineti la distanta pe cei care in trecut v-au dat o lectie de viata. Deciziile trebuie luate intr-un mod independent, dar este important totusi sa va ganditi si la consecinte. Din punct de vedere financiar, daca astrele nu sustin economiile, macar incercati sa nu cheltuiti pe lucruri care nu au o utilitate. Aveti grija la detaltii, ca mai tarziu sa nu refaceti un intreg. Un alt aspect de luat in calcul este limbajul folosit cu persoanele pe care nu le cunoasteti, pentru ca nu stiti niciodata ce oportunitati pot aparea de pe urma unei vorbe frumoase.

Varsator

In aceasta perioada va puteti simti ceva mai iritati decat de obicei, sau cel putin morocanosi. Bazati-va pe familie atunci cand aveti nevoie de ajutor si incercati sa evitati sa imprumutati bani. Fie ca pierdeti ceva legat de serviciu, fie aveti parte de schimbari ceva mai severe, va trebui sa asteptati abia pana in a doua parte a lunii Martie sa vedeti rezultate cu adevarat bune. Un mare semn de exclamare trebuie pus atunci cand vine vorba de atitudinea voastra, pentru ca si voi aveti tendinta acum sa pareti putin cu nasul pe sus, in opinia unora, desi nu sunteti. Daca aveti grija si evitati conflictele, veti avea parte de lucuri frumoase si la sfarasitul lunii Februarie.

Pesti

Este o perioada plina de provocari pentru voi si este posibil sa faceti un drum lung, mai ales dupa data de 20. Incearca sa-ti mentii focusul activ si sa nu iei decizii impulsive.Este posibil ca pana acum sa fi avut parte de niste blocaje atunci cand vine vorba de cariera, castiguri sau relatii interpersonale, dar acestea vor disparea usor.Relatia cu persoana iubita poate sa fie si ea ceva mai incurcata pana la data de 20, deci incercati pana atunci sa fiti mai toleranti. Norocul financiar este si el prevazut, mai ales in ultimele zile zale lunii februarie. Aveti grija de sistemul imunitar si nu va irositi energia in actiuni inutile.

Sursa foto: AstrologyMag, Giphy

Astrolog vedic: Roxana Lusneac

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus